Bordes - Anton Constructiewerken

Uitbreiding twee draaibare bordessen

Anton Constructiewerken heeft afgelopen week een tweetal draaibare bordessen voorzien van een uitbreiding.

De bordessen zullen een poeder-doseermachine gaan dragen. Het poeder wordt toegevoegd aan het staal om de juiste eigenschappen te creëren. Tot op heden werd dit altijd handmatig gedaan, en met de aangepaste bordessen, kan dit nu geautomatiseerd worden.

Het geheel is gemaakt in de werkplaats van Anton Constructiewerken en ter plaatse gemonteerd door het montageteam van Anton Constructiewerken.

De Mirandabad - Beton werkzaamheden door Anton Bouw & Betontechniek

Waterbuffer en technische ruimte voor ‘De Mirandabad’

Om (toekomstige) bezoekers van De Mirandabad in Amsterdam nog meer te laten genieten, wordt het buitenterrein aangepast en opgeknapt.

Anton Bouw & Betontechniek is gevraagd om een waterbuffer en technische ruimte te maken.

Lichtgewicht bekisting

Met onze duurzame, lichtgewicht bekisting konden we dit snel en efficiënt realiseren.

Loos Wapeningscentrale heeft de wapening voor dit project verzorgd.

Station Utrecht Centraal plafond vervangen - Anton Bouw & Betontechniek

Plafond Utrecht CS vervangen

Het plafond boven het spoor bij Utrecht Centraal Station was behoorlijk beschadigd. Anton Bouw & Betontechniek heeft samen met Hoogendijk Bouw en Anton Rail & Infra 80 m2 plafond vervangen.

De planning op het spoor is altijd een uitdaging

Wanneer we bij het spoor, boven de bovenleiding, werkzaamheden moeten uitvoeren, dan moet het spoor altijd buiten dienst zijn gesteld. De bovenleiding mag immers niet op spanning staan. Bij dit project konden we meeliften op de buitendienststelling van het spoor door een andere aannemer. Dit was echter erg ad hoc, waardoor we in zeer korte tijd al het materiaal nog moesten regelen. Maar door snel te schakelen, kwam de uitvoeringsdatum toch niet in geding.

 

Beton werk Schiphol - Anton Bouw & Betontechniek

Schiphol blijft vernieuwen

Anton Bouw & Betontechniek is regelmatig op Schiphol te vinden.

Ook de afgelopen maanden hebben we verschillende betonwerkzaamheden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers op Schiphol.

Dit betrof zowel werkzaamheden achter de douane (‘air side’), als voor de douane (‘land side’). Maar ook zijn we druk bezig geweest met aanpassingen in de terminal en leverden we diverse prefab-onderdelen.

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van een gemiddelde werkdag bij Anton Bouw & Betontechniek.

Verlaagd plafond - stalen constructie - Anton Constructiewerken

Verlaagd beloopbaar plafond voor grote bierbrouwerij

In het nieuwe kantoorpand van de grootste bierbrouwer van Nederland heeft Anton Constructiewerken een ‘verlaagd beloopbaar plafond’ gerealiseerd.

Op deze constructie komt diverse apparatuur te staan die nodig is voor de onderliggende keuken, toiletgroepen en toekomstige pub. Om onderhoud te kunnen plegen aan deze apparatuur wordt er door de aannemer een vloer op de constructie geplaatst.

De productie van deze constructie is in eigen werkplaats gerealiseerd en door onze eigen vakkundige monteurs geplaatst.

Samenwerking met Anton Constructie- & Adviesbureau

De collega’s van Anton Constructie- & Adviesbureau hebben de engineering voor hun rekening genomen.

bordes in werkplaats - Anton Constructiewerken

Bordes voor werkplaats technische dienst

In verband met een grote herindeling van de werkplaats van een technische dienst heeft Anton Constructiewerken een groot bordes gemonteerd.

Door het plaatsen van deze tussenvloer, met een belasting van 3200 kg/m2, was het vergroten van het bedrijfspand niet langer noodzakelijk. Anton Constructiewerken is daarmee een belangrijke schakel geweest in het proces om te komen tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Vaarduiker en ontsluitingsbrug - Anton Civiel en Infratechniek

Realisatie vaarduikers en bruggen nieuwbouwplan

Duurzaam, groen en waterrijk. Dat typeert een nieuwe woonwijk in Hoogkarspel, genaamd Reigersborg Zuid V..

In een periode van ongeveer 3 jaar verrijzen hier zo’n 128 woningen én een prachtig bospark, met ruimte voor wandelen, spelen, natuurbeleving en recreëren.

Anton Civiel & Infratechniek realiseert binnen dit nieuwbouwplan in totaal 4 vaarduikers en 2 gebied-ontsluitingsbruggen.

De engineering van de beide bruggen is tevens onderdeel van de opdracht en wordt onder aansturing van Anton Civiel & Infratechniek uitgevoerd.

Status project

Het bouwrijp maken van de woonwijk is in volle gang en Anton Civiel & Infratechniek heeft de montage van de vaarduikers gestart.

Na de realisatie van de vaarduikers, circa eind april 2020, worden de bouwwegen naar de definitieve (straat)-positie over de vaarduikers heen geleid en voorzien van tijdelijke verharding.

Samenwerking met Anton Bouw- en Betontechniek

De ontsluiting van het gebied krijgt na de aanleg van de vaarduikers zijn vorm en kan worden gestart met de aansluitende fase.

Na de zomer van 2020 worden de beide gebied-ontsluitingsbruggen uitgevoerd in nauwe samenwerking met de specialisten van Anton Bouw & Betontechniek.

Anton Bouw & Betontechniek realiseert de betonnen landhoofden van beide bruggen en monteert de in de fabriek vervaardigde prefab betonnen brugliggers.

Eind oktober 2020 worden de vaarduikers en bruggen opgeleverd.

Samengevat: een mooi project, in een landelijke omgeving waarbij de bedrijven van de Anton Groep betrokken zijn.

Constructie villa in Heemskerk - Anton Constructiewerken

Staalconstructie voor villa in Heemskerk

Voor een goede klant heeft Anton Constructiewerken geholpen met het ontwerpen en plaatsen van een staalconstructie voor een woonhuis in Heemskerk.

Samenwerking andere werkmaatschappijen Anton Groep

Harder Constructie- & Adviesbureau heeft de constructie voor productie getekend en berekend. In samenwerking met de opdrachtgever, architect en hoofdconstructeur vormt de staalconstructie een solide basis voor ongetwijfeld veel woonplezier.

Hoogendijk Bouw, onderdeel van de Anton Groep, zal samen met de opdrachtgever de bouw verder begeleiden en realiseren.

Constructietekeningen - engineering - Anton Constructie- en Adviesbureau

Engineering renovatie station Rotterdam Noord

Harder Constructie- & Adviesbureau heeft in opdracht van Anton Rail & Infra de engineering van de renovatie van station Rotterdam Noord gedaan.

Daaronder vallen onder andere de leuningen, plantenbakken, hellingbaan, keerwanden, de staalconstructie voor de lift en trap, een balustrade, fundering en het palenplan.

Roosterreinigers - Anton Constructiewerken

Realisatie roosterreinigers voor dam

Anton Constructiewerken heeft onlangs voor een opdrachtgever roosterreinigers gerealiseerd. Deze roosterreinigers worden geplaatst voor de instroom van een dam en zijn bedoeld om drijvend puin op te vangen en middels ‘vingers’ omhoog te transporteren en af te voeren.

Productie in eigen fabriek

De bogen zijn in eigen huis uit plaat (25 mm dik) gesneden en vervolgens in eigen fabriek samengesteld. Daarna zijn de onderdelen verzinkt en afgeleverd bij de klant, deze heeft zelf de verdere afmontage en plaatsing gedaan.