Onze kracht

Anton Integrale Staalprojecten werkt als (hoofd)aannemer aan grote projecten met staal in de hoofdrol. We verzorgen het totale projectmanagement van de ruwbouw, inclusief ontwerp, engineering, uitvoering en oplevering. Eén vaste projectmanager houdt het overzicht, onderhoudt het contact met alle betrokkenen en waarborgt de kwaliteit. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Ontwerp

Wij denken mee vanaf het eerste idee in grote lijnen tot het ontwerp in detail. Wij meten in, tekenen  (in 3D) en berekenen.

Engineering

Wij werken het ontwerp uit tot in detail met sterkte-, stabiliteits- en funderingsberekeningen en overzichts- en technische tekeningen.

Uitvoering

Eén vast contactpersoon coördineert alle (uitvoerings)werkzaamheden en onderhoud het contact met de (diverse) onderaannemers.

Oplevering

Wij begeleiden het project vanaf het begin tot de oplevering van de ruwbouw en alle afrondende werkzaamheden.

Blijf op de hoogte

Bij de Anton Groep gebeurt veel. We zijn constant in beweging. Hieronder lees je het laatste nieuws over ons bedrijf.

Anton Groep

Wielerliefhebbers opgelet!

De exclusieve Anton Groep wielerpakken 2021 zijn nu tijdelijk verkrijgbaar! Na de succesvolle introductie van vorige jaar presenteren we dit jaar wederom met trots de nieuwe Anton Groep wielerpakken. In samenwerking met onze lokale partner SPORTSWEARHOUSE uit Oudkarspel bieden we ook dit jaar iedere wielerliefhebber de mogelijkheid om aankomend fietsseizoen de fietspaden Anton oranje-zwart te kleuren.
Anton Groep

Eerste paal voor De Vaandel

De afgelopen weken startte zustermaatschappij Kok Infra met het grondwerk en werden de eerste heiwerkzaamheden verricht. Alles werd in gereedheid gebracht voor het slaan van dé eerste paal en met succes! De aftrap is gegeven, vanaf nu zal de bouw van het nieuwe pand van de Anton Groep in Heerhugowaard steeds zichtbaarder worden. Met veel plezier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 
FlowerBoosChallenge - Anton Groep
Anton Groep

Anton Groep steunt sierteeltsector met FlowerBoostChallenge

Toen wij werden uitgedaagd voor de FlowerBoostChallenge op Social…
Anton Groep

Bewust Veilig-dag verplaatst vanwege Coronavirus

De Bewust Veilig-dag van 18 maart gaat niet door. De dag wordt…
anton groep 12,5 jaar
Anton Groep

Wij bestaan 12,5 jaar!

Wij vieren vandaag ons 12,5 jaar bestaan. We zijn van een bedrijf…
Anton Groep

Nieuw: Anton Integrale Staalprojecten

Nog meer leuke ontwikkelingen bij de Anton Groep. Nadat we onlangs…