Onze kracht

Van betonconstructies op locatie tot prefab-oplossingen uit de werkplaats. Anton Bouw- & Betontechniek is hét adres voor elke betonuitdaging. We werken in opdracht van gemeenten, waterschappen, bedrijven en huishoudens.

(3D) Engineering

Dit is een belangrijk onderdeel van Anton Bouw- & Betontechniek. We werken niet-seriematige betontoepassingen uit en maken de juiste berekeningen voor de noodzakelijke bekistingen. Ook hebben we veel ervaring met de 3D-betonontwerpen voor kleinschalige kunstwerken.

Betonconstructies storten

Als totaalleverancier van betonoplossingen zijn we uiteraard dagelijks op bouwplaatsen te vinden. Daar maken we alle voorkomende betonconstructies in utiliteit, infra en industrie. Denk hierbij onder meer aan laaddocks, bruggen, vloeren, fundaties, poeren en deksloven.

Leveren van prefab beton

Prefab-betononderdelen zijn populair. In onze werkplaats produceren onze mensen deze constructies met eigen betonmengsel, waar mogelijk tot 80% CO2 uitstoot reducerend.

Totaalbouw

In samenwerking met onze zustermaatschappijen en bouwteampartners bieden we regelmatig totaaloplossingen in bouw, infra en industrie.

Bijzondere locaties

Anton Bouw- & Betontechniek heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het werken op niet alledaagse locaties. Langs het spoor, op luchthavens en in de industrie bijvoorbeeld. Onze mensen zijn getraind om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over alle benodigde veiligheidscertificaten.

CO2-Prestatieladder niveau 5

Wij zijn in het bezit van CO2-Prestatieladder niveau 5, de hoogste waardering in deze certificering-categorie. Dat betekent dat we ons maximaal inspannen om de uitstoot van CO2 tot een minimum te reduceren.

Blijf op de hoogte

De Anton Groep groeit snel en er gebeurt veel. Wij zijn constant in beweging. Hieronder lees je het laatste nieuws over ons bedrijf.

Anton Groep

Anton Groep behaald trede 4 van Veiligheidsladder

De Safety Culture Ladder (in Nederland beter bekend als de Veiligheidsladder) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen binnen bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De Safety Culture Ladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.
Anton Groep

Wielerliefhebbers opgelet!

De exclusieve Anton Groep wielerpakken 2021 zijn nu tijdelijk verkrijgbaar! Na de succesvolle introductie van vorige jaar presenteren we dit jaar wederom met trots de nieuwe Anton Groep wielerpakken. In samenwerking met onze lokale partner SPORTSWEARHOUSE uit Oudkarspel bieden we ook dit jaar iedere wielerliefhebber de mogelijkheid om aankomend fietsseizoen de fietspaden Anton oranje-zwart te kleuren.
Anton Groep

Eerste paal voor De Vaandel

De afgelopen weken startte zustermaatschappij Kok Infra met het grondwerk en werden de eerste heiwerkzaamheden verricht. Alles werd in gereedheid gebracht voor het slaan van dé eerste paal en met succes! De aftrap is gegeven, vanaf nu zal de bouw van het nieuwe pand van de Anton Groep in Heerhugowaard steeds zichtbaarder worden. Met veel plezier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 
Anton Groep

Anton Bouw en Betontechniek voor verduurzaming in de betonketen

Medio 2016 namen het toenmalige ministerie van Infrastructuur…
FlowerBoosChallenge - Anton Groep
Anton Groep

Anton Groep steunt sierteeltsector met FlowerBoostChallenge

Toen wij werden uitgedaagd voor de FlowerBoostChallenge op Social…
Anton Groep

Bewust Veilig-dag verplaatst vanwege Coronavirus

De Bewust Veilig-dag van 18 maart gaat niet door. De dag wordt…