Onze kracht

Van betonconstructies op locatie tot prefab-oplossingen uit de werkplaats. Anton Bouw- & Betontechniek is hét adres voor elke betonuitdaging. We werken in opdracht van gemeenten, waterschappen, bedrijven en huishoudens.

(3D) Engineering

Dit is een belangrijk onderdeel van Anton Bouw- & Betontechniek. We werken niet-seriematige betontoepassingen uit en maken de juiste berekeningen voor de noodzakelijke bekistingen. Ook hebben we veel ervaring met de 3D-betonontwerpen voor kleinschalige kunstwerken.

Betonconstructies storten

Als totaalleverancier van betonoplossingen zijn we uiteraard dagelijks op bouwplaatsen te vinden. Daar maken we alle voorkomende betonconstructies in utiliteit, infra en industrie. Denk hierbij onder meer aan laaddocks, bruggen, vloeren, fundaties, poeren en deksloven.

Leveren van prefab beton

Prefab-betononderdelen zijn populair. In onze werkplaats produceren onze mensen deze constructies met eigen betonmengsel, waar mogelijk tot 80% CO2 uitstoot reducerend.

Totaalbouw

In samenwerking met onze zustermaatschappijen en bouwteampartners bieden we regelmatig totaaloplossingen in bouw, infra en industrie.

Bijzondere locaties

Anton Bouw- & Betontechniek heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het werken op niet alledaagse locaties. Langs het spoor, op luchthavens en in de industrie bijvoorbeeld. Onze mensen zijn getraind om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over alle benodigde veiligheidscertificaten.

CO2-Prestatieladder niveau 5

Wij zijn in het bezit van CO2-Prestatieladder niveau 5, de hoogste waardering in deze certificering-categorie. Dat betekent dat we ons maximaal inspannen om de uitstoot van CO2 tot een minimum te reduceren.

Blijf op de hoogte

De Anton Groep groeit snel en er gebeurt veel. Wij zijn constant in beweging. Hieronder lees je het laatste nieuws over ons bedrijf.

Anton Groep

Anton Bouw en Betontechniek voor verduurzaming in de betonketen

Medio 2016 namen het toenmalige ministerie van Infrastructuur…
FlowerBoosChallenge - Anton Groep
Anton Groep

Anton Groep steunt sierteeltsector met FlowerBoostChallenge

Toen wij werden uitgedaagd voor de FlowerBoostChallenge op Social…
Anton Groep

Bewust Veilig-dag verplaatst vanwege Coronavirus

De Bewust Veilig-dag van 18 maart gaat niet door. De dag wordt…
Anton Groep

Wij bestaan 12,5 jaar!

Wij vieren vandaag ons 12,5 jaar bestaan. We zijn van een bedrijf…
Anton Groep

Nieuw: Anton Integrale Staalprojecten

Nog meer leuke ontwikkelingen bij de Anton Groep. Nadat we onlangs…
Anton Groep

Nieuw: Anton Civiel & Infratechniek

De Anton Groep breidt uit met een nieuwe werkmaatschappij: Anton…