Bouw & Betontechniek

Over ons

Anton Bouw- & Betontechniek is hét adres voor elke betonuitdaging: van betonconstructies op locatie tot prefab-oplossingen uit de werkplaats.

In opdracht van gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren verzorgt Anton Bouw & Betontechniek de levering, aanleg, aanpassing en renovatie van alle voorkomende (beton)constructies. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.

Onze diensten

(3D) Engineering

  • Uitwerken van niet seriematige prefab betontoepassingen
  • Bekisting tekening en berekening
  • Uitwerken van betonconstructies
  • Design & Construct van kleinschalige kunstwerken

Betonconstructies creëren

Wij maken veel voorkomende betonconstructies in utiliteit, infra en industrie. Denk hierbij onder meer aan laaddocks, bruggen, vloeren, fundaties, poeren en deksloven.

Leveren van prefab beton

In onze werkplaats produceren onze mensen prefab betonconstructies met eigen betonmengsel, waar mogelijk tot 80% CO2 uitstoot reducerend.

Totaalbouw

In samenwerking met andere werkmaatschappijen van de Anton Groep en bouwteampartners bieden we regelmatig totaaloplossingen in bouw, infra en industrie.

Bijzondere locaties

Anton Bouw- & Betontechniek heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met het werken op niet alledaagse locaties. Langs het spoor, op luchthavens en in de industrie bijvoorbeeld. Onze mensen zijn getraind om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over alle benodigde veiligheidscertificaten.

De Anton Groep

Anton Bouw & Betontechniek is onderdeel van de Anton Groep, waaronder meerdere werkmaatschappijen vallen, allemaal met hun eigen tak van sport in de bouw. Dit betekent dat we alle specialismen binnen handbereik hebben. We kijken echter vooral naar uw wensen als opdrachtgever. Uw resultaat is leidend. U mag vertrouwen op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs, een soepel bouwtraject en een resultaat dat staat als een huis.

WKA informatie

Contactgegevens

Tocht 31
1713 GP Obdam

Telefoon
0226 454 090

E-mailadres
info-abb@antongroep.nl

IBAN NL17 RABO 0178290599
BIC RABONL2U
KvK 56987560
BTW NL 8523.90.944.B01