De werkmaatschappijen

De Anton Groep bestaat uit verschillende werkmaatschappijen. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt de kracht van de Anton Groep.

Anton Constructiewerken
Anton Constructiewerken is gespecialiseerd in engineering, productie, conservering en montage van stalen producten. Met behulp van een modern machinepark worden producten variërend van trappen en bordessen tot machinedelen in de werkplaats in Obdam gefabriceerd. Vakkundige monteurs monteren de producten op uitdagende locaties zoals in tunnels, op luchthavens, langs het spoor en op industriële productielocaties.

Anton Bouw & Betontechniek
In opdracht van gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren verzorgen wij de levering, aanleg, aanpassing en renovatie van alle voorkomende (beton)constructies. Wij zijn de specialist op het gebied van betonconstructies op locatie maar maken deze ook prefab uit de fabriek. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit op locatie. Daarnaast verzorgen we het design en de constructie van kleinschalige kunstwerken.

Anton Rail & Infra
Anton Rail & Infra B.V. pakt projecten aan van engineering tot en met uitvoering. Dankzij de brede kennis in diverse contractvormen is Anton rail & Infra in staat om zeer uiteenlopende projecten aan te pakken. Denk hierbij aan het ontwerp, aanleg, reconstructie, onderhoud en revisie van bouwkundig-, civiel-, en installatietechnische projecten zoals: Het renoveren van monumentale perronkappen, het vervangen van vluchtdeuren in tunnels en het aanleggen van hellingbanen en plaatsen van liften om de toegankelijkheid van de stations te vergroten.

Harder Constructie- & Adviesbureau
Harder Constructie- & Adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met hoog opgeleide technische vakmensen. Wij werken in het topsegment van (gebouw)constructies. Vanuit een gedegen basis maken we constructieve sterkte, stabiliteits- en funderingsberekeningen en overzichts- en wapeningstekeningen. Wij adviseren over het ontwerp en berekenen beton-, staal-, hout- en steenconstructies. Overheden, architecten en aannemers bieden wij oplossingen op maat en creatieve oplossingen waar nodig.

Anton Industrial Services
De experts van Anton Industrial Services hebben jarenlange ervaring in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties op industriële complexen zoals op betoncentrales, staalfabrieken, bulktransport en (petro)chemische fabrieksterreinen. Revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties, uitbreiden en vernieuwen van bestaand leidingwerk en het modificeren van installaties is waar we tot ons recht komen. Daarnaast hebben we de kennis en kunde in huis in zowel bovengrondse als ondergrondse piping, het verzorgen van hoogwaardige laswerkzaamheden, drukvaten, pomp- en filterinstallaties en het inspecteren en schoonmaken van industriële leidingen.

Anton Air Support
De specialisten van Anton Air Support inspecteren, renoveren en onderhouden Passenger Boarding Bridges op luchthavens in heel de Wereld. Zij hebben door de jarenlange ervaring op heel veel verschillende luchthavens en met het inspecteren en renoveren van alle soorten PBB’s de specifieke kennis die nodig is om een oude PBB te renoveren tot een geheel nieuwe PBB. Van de staalconstructie tot en met de elektrotechnische installatie en de bijbehorende bediening. Zij zijn de expert op dit gebied.  Daarnaast verzorgen zij ook het transport en de installatie van nieuwe PBB’s op luchthavens.

Anton Staalbouw
Inmeten, ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor nieuw- en verbouw, voor bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen en in de woningbouw. Dat is waar Anton Staalbouw sterk in is. Renoveren, uitbreiden, wijzigen maar ook het aanpassen van bestaande staalconstructies behoort eveneens tot de mogelijkheden. De medewerkers van Anton Staalbouw denken met de klant mee en zijn creatief. Dit resulteert in efficiënt uitgevoerde ontwerpen en werkzaamheden.

Kok Infra
Kok Infra realiseert projecten binnen de bouwsegmenten grond, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Wij zijn gespecialiseerd in projecten als het bouwrijp maken van gebieden en de aanleg, herinrichting en reconstructie van wegen. Wij benaderen projecten vanuit een integrale visie. We begeleiden projecten van ontwerp en engineering, naar uitvoering en eindoplevering.

Anton Integrale Staalprojecten
Anton Integrale Staalprojecten werkt als (hoofd)aannemer aan grote projecten met staal in de hoofdrol. We verzorgen het totale projectmanagement van de ruwbouw, inclusief ontwerp, engineering, uitvoering en oplevering. Anton Integrale Staalprojecten heeft alle facetten van de bouw binnen handbereik. Eén vaste projectmanager houdt het overzicht, onderhoudt het contact met alle betrokkenen en waarborgt de kwaliteit. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

De Leeuw Protection Systems
De Leeuw Protection Systems is leverancier van MULTIFILM binnenzonwering en Front Security beveiligingshekken, rolhekken en rolluiken. Het zijn innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid, veiligheid en gemak bieden. Onze klanten zijn bedrijven, zorginstellingen, scholen, architecten maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. De medewerkers van De Leeuw hebben meer dan 20 jaar ervaring, dit maakt ons de specialist op dit gebied. Wij maken al onze producten op maat en ook de montage nemen wij voor onze rekening.

Hoogendijk Bouw
Hoogendijk Bouw is een aannemer die mooie projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt bouwt. Het nieuwbouwen, aanbouwen en renoveren van een bedrijfshal, kantoorpand, schuur of woning nemen wij van A tot Z voor onze rekening. Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren. Denk hierbij aan het ontwerp van een gebouw, de constructieberekeningen, de procedures en vergunningen voor de bouw en de inrichting.