Over ons

Missie

De Anton Groep is een jong, energiek en zeer vakbekwaam bedrijf dat bouwt aan de toekomst van Europa. Onze 8 werkmaatschappijen bieden innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en de luchthavens. Uitgangspunt daarbij is het bieden van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Een belofte die wij kunnen waarmaken door ondernemerschap, flexibiliteit, innovatiekracht en het werken met echte vakmensen. We bieden vakmanschap, waarin kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat. De certificeringen die wij de afgelopen jaren hebben behaald, zijn het bewijs dat we hieraan voldoen.

Visie

De Anton Groep wil de komende jaren haar sterke positie in de markt behouden en verder uitbreiden. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is onze open communicatie en het bieden van totaaloplossingen. Dit kunnen wij realiseren doordat de afzonderlijke bedrijfsonderdelen elkaar aanvullen en versterken. En door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden, spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we opdrachtgevers nog beter bedienen.

Wij zijn een totaal dienstverlener. Tijdens het hele proces – van advies tot oplevering – begeleiden wij de klant en regelen wij alles, uitgaande van de unieke situatie bij elke klant. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.

De werkmaatschappijen

De Anton Groep is onderverdeeld in 8 verschillende werkmaatschappijen. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt de kracht van de Anton Groep.

Anton Constructiewerken
Anton Constructiewerken is gespecialiseerd in engineering, productie, conservering en montage van stalen producten. Met behulp van een modern machinepark worden producten variërend van trappen en bordessen tot machinedelen in de werkplaats in Obdam gefabriceerd. Onze vakkundige monteurs monteren de producten op uitdagende locaties zoals in tunnels, op luchthavens, langs het spoor en op industriële productielocaties.

Anton Bouw & Betontechniek
Is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel op locatie als prefab uit de fabriek. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.

Anton Rail & Infra
Bekende namen als ProRail en het GVB weten Anton Rail & Infra inmiddels goed te vinden. We bedenken en leveren totaaloplossingen voor de uitdagingen waar deze bedrijven mee zitten, op en rond het spoor. Denk hierbij aan civiele projecten, onderhoud en revisie van vaste en beweegbare bruggen, aanpassen van tunneltechnische installaties enzovoort.

Anton Constructie- & Adviesbureau
Anton Constructie- & Adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met hoog opgeleide technische vakmensen. Vanuit een gedegen basis maken we constructieve berekeningen en tekeningen. Wij bieden overheden, architecten en aannemers oplossingen op maat en creatieve oplossingen waar nodig.

Anton Industrial Services
De experts van Anton Industrial Services hebben jarenlange ervaring in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties. Denk daarbij onder meer aan hoogwaardig laswerk, aandrijftechniek, mechanische werkzaamheden en inspectie. Daarnaast ondersteunen we uw technische dienst.

Anton Air Support
Anton Air Support is de specialist in het inspecteren, renoveren en onderhouden van Passenger Boarding Bridges op luchthavens. Wij hebben door onze jarenlange ervaring op heel veel verschillende luchthavens en met het inspecteren en renoveren van alle soorten PBB’s de specifieke kennis die nodig is om een oude PBB te renoveren tot een geheel nieuwe PBB. Van de staalconstructie tot en met de elektrotechnische installatie en de bijbehorende bediening. Wij zijn de expert op dit gebied.  Daarnaast verzorgen wij ook het transport en de installatie van nieuwe PBB’s.

Anton Staalbouw
Wij leveren een totaal dienstverlening. Wij meten in, ontwerpen, produceren en monteren staalconstructies voor nieuw- en verbouw. Deze worden toegepast onder meer in bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen en in de woningbouw. Wij denken met de klant mee en zijn creatief. Dit resulteert in efficiënt uitgevoerde ontwerpen en werkzaamheden.

De Leeuw Protection Systems
De Leeuw Protection Systems is een toonaangevende leverancier van Multifilm binnenzonwering en Front Security beveiligingshekken, rolhekken en rolluiken. Wij beschermen mensen, bedrijven en goederen door het creëren van innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid, veiligheid en gemak bieden. Onze jarenlange ervaring maakt ons de specialist op dit gebied.

Contactgegevens

Vaart 8
1713 GR Obdam

Telefoon
0226 454 090

E-mailadres
info@antongroep.nl

KvK 56987110