Onze diensten

Industrie

De experts van Anton Industrial Services hebben jarenlange ervaring in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties op industriële complexen zoals op betoncentrales, staalfabrieken, bulktransport en (petro)chemische fabrieksterreinen. Revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties, uitbreiden en vernieuwen van bestaand leidingwerk en het modificeren van installaties is waar we tot ons recht komen.

Daarnaast hebben we de kennis en kunde in huis in zowel bovengrondse als ondergrondse piping, het verzorgen van hoogwaardige laswerkzaamheden, drukvaten, pomp- en filterinstallaties en het inspecteren en schoonmaken van leidingen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die de veiligheid en het duurzaam werken hoog in het vaandel hebben.

Anton Constructiewerken is gespecialiseerd in engineering, productie, conservering en montage van stalen producten. Met behulp van een modern machinepark worden producten variërend van trappen en bordessen tot machinedelen in de werkplaats in Obdam gefabriceerd. Onze vakkundige monteurs monteren de producten vervolgens op de uitdagende locaties van industriële complexen.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel op locatie als prefab uit de fabriek. Zowel nieuwbouw, renovaties, reparaties en inspecties tot constructies en modificatie tot beheer en onderhoud. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.

Op basis van de specifieke toepassing bieden wij de opdrachtgever een optimale oplossing en de beste installatie volgens de laatste technieken, met de hoogste kwaliteit en de kortst mogelijke doorlooptijd. Want industriële processen moeten ongehinderd doorlopen. Wij staan voor vakmanschap, waarin kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en milieubewust werken voorop staan. Dat we hieraan voldoen, bewijzen onze certificaten.