Onze diensten

Luchthavens

Anton Air Support is de specialist in het inspecteren, renoveren en onderhouden van Passenger Boarding Bridges op luchthavens. Wij hebben door onze jarenlange ervaring op heel veel verschillende luchthavens en met het inspecteren en renoveren van alle soorten Passenger Boarding Bridges de specifieke kennis die nodig is om een oude Passenger Boarding Bridge te renoveren tot een geheel nieuwe PBB. Van de staalconstructie tot en met de elektrotechnische installatie en de bijbehorende bediening. Wij zijn de expert op dit gebied. Daarnaast verzorgen wij ook het transport en de installatie van nieuwe PBB’s.

Front Security, onderdeel van De Leeuw Protection Systems, levert rolluiken voor luchthavens. Op dit moment heeft Front Security al meer dan 300 gedeelde rolluiken geleverd voor passagiersbruggen op luchthavens.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel geprefabriceerde specials als betonconstructies op locatie. Nieuwbouw, renovaties, inspecties maar ook constructies, modificatie, beheer en onderhoud. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.

Anton Integrale Staalprojecten
Anton Integrale Staalprojecten werkt als (hoofd)aannemer aan grote projecten met staal in de hoofdrol. We verzorgen het totale projectmanagement van de ruwbouw, inclusief ontwerp, engineering, uitvoering en oplevering. Anton Integrale Staalprojecten heeft alle facetten van de bouw binnen handbereik. Eén vaste projectmanager houdt het overzicht, onderhoudt het contact met alle betrokkenen en waarborgt de kwaliteit.