Onze diensten

Luchthavens

Anton Air Support levert, plaatst, inspecteert en onderhoudt Passenger Boarding Bridges op luchthavens. Van de staalconstructie tot en met de elektrotechnische installatie en de bijbehorende bediening. Onderhoud, instructies maar ook het vervoeren van PBB’s hoort daarbij.

Naast PBB’s is Anton Air Support ook het aanspreekpunt voor andere luchthaveninstallaties in binnen- en buitenland. Wij bieden ook ondersteuning bij het monteren en upgraden van PBB’s samen met uw eigen technische mensen. Is er een storing of wilt u een second opinion aanvragen? Anton Air Support geeft onafhankelijk advies en verleent 24/7 service. Grote kans dat niet alles vervangen hoeft te worden. Met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur verlengen, bespaart u kosten en kiest u voor zekerheid en veiligheid.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel geprefabriceerde specials als betonconstructies op locatie. Nieuwbouw, renovaties, inspecties maar ook constructies, modificatie, beheer en onderhoud. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.