Onze kracht

Hoogendijk Bouw realiseert de mooiste projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het nieuwbouwen, aanbouwen en renoveren van een woning, kantoorpand, schuur of bedrijfspand kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.

Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren. Denk hierbij aan het ontwerp van het gebouw, de constructieberekeningen, de procedures en vergunningen, bouw en inrichting. U kunt ons ook voor de gewenste losse onderdelen van een nieuwbouwproces of renovatie inhuren.

Nieuwbouw

Nieuw te bouwen bedrijfspanden, appartementen en kantoorunits, met de nieuwste energiezuinigste installaties en klimaatbeheersingstechnieken: wij draaien onze handen hier niet voor om.

Verbouw

Een extra verdieping op uw woning, het plaatsen van dakkapellen of het herindelen van de binnenruimte van uw kantoor is voor ons gesneden koek. Vervangen van dragende muren door dragende staalconstructies doen we zonder gevaar voor de constructietechnische kwaliteit van het pand.

Renovatie

Het renoveren van een woning of ander oude pand, dat onder een monument of ‘beschermd zicht’-regeling valt, is specialistenwerk. En laten wij nou specialisten zijn! Wij behouden de bouwtechnische aard maar kunnen de renovatie zo duurzaam mogelijk naar hedendaagse maatstaven realiseren.

Onze missie

Het bieden van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Een belofte die wij kunnen waarmaken door ondernemerschap, flexibiliteit, innovatiekracht en het werken met echte vakmensen die passie hebben voor hun werk. Wij bieden vakmanschap, waarin kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

Waarom Hoogendijk Bouw

10 jaar ervaring

Wij hebben in ruim 10 jaar tijd de meest complexe gevallen allemaal al eens eerder gezien.

Eigen opleiding

Wij leiden ons eigen personeel op. Zo werkt iedereen volgens onze hoge kwaliteitseisen.

Flexibele start

Wij zijn flexibel in planning en uitvoering. Heeft u een bepaalde startdatum voor ogen? Bespreek het en we gaan ervoor.

Meerdere specialisten

Wij hebben verschillende specialisten in dienst. Zo kunnen al onze experts héél snel doorpakken.

Kwaliteit gegarandeerd

Verschillende keurmerken garanderen onze kwaliteit, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan!

Compleet pakket

Ontwerpen, constructieberekeningen en vergunningen aanvragen. Wij regelen alles van A tot Z.

Gegarandeerde kwaliteit

Goedkoper verbouwen en renoveren van uw woning, schuur of bedrijfspand, zonder ook maar één consessie te doen aan kwaliteit. Hoe? Door flexibel te blijven, weinig algemene kosten te maken én door te investeren in onze vakmensen. Continu.