Over ons

Hoogendijk Bouw is onderdeel van de Anton Groep in Obdam. Een veelzijdige, betrouwbare bouwgroep met ambitie. De verschillende werkmaatschappijen binnen de groep hebben hun krachten, kennis en kunde gebundeld om een breder bouwspectrum te kunnen bedienen. Tijdens ieder bouwproject, groot of klein, versterken wij elkaar om tot een optimaal eindresultaat te komen met als doel een uiterst tevreden opdrachtgever.

De kracht van Hoogendijk Bouw

De kracht van Hoogendijk Bouw is de ontwikkeling en realisatie van de mooiste bouwprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw en/of de renovatie van een woning, bedrijfshal, kantoorpand of schuur. Hoogendijk Bouw verzorgt het gehele proces van A tot Z.

Het proces

Het proces start met het ontwerp van de nieuwbouw, renovatie of aanbouw, met de bijbehorende constructieberekeningen. Ons doel is om u als klant volledig te ontzorgen van ontwerp tot oplevering. Hoogendijk Bouw vraagt de bouwvergunning voor u aan, draagt zorg voor ontwikkeling en uitvoering van het bouwproject aan en indien wenselijk verzorgen wij een professionele en/of sfeervolle inrichting.

Wilt u ons alleen inhuren voor een deel van het proces? Geen probleem. U kunt ons ook voor de gewenste losse onderdelen van een nieuwbouw, aanbouw of renovatie inhuren.

Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij al uw wensen en eisen realiseren.

‘ Ons gezin werd groter, en ons huis dus ook. We hebben een prachtige opbouw gekregen met gelijktijdig een renovatie van onze woning. En dit alles van plan tot oplevering binnen drie maanden. Complimenten.’ 

– Familie Loon –

Waarom kiezen voor Hoogendijk Bouw?

Hoogendijk Bouw onderscheidt zich, naast kennis, kunde, kwaliteit, transparantie en een scherpe prijs, door flexibiliteit en betrokkenheid. Iedere aannemer bereidt zich voor, iedere aannemer voert het werk uit en iedere aannemer geeft nazorg. Wij maken het verschil door de instelling waarmee wij ons werk doen. Wij denken graag met u mee en hebben een flexibele, betrokken instelling.

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Zo weet u dat wij onze zaken goed op orde hebben:

  • Wij voldoen aan de juiste diploma’s en verzekeringen.
  • Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen.
  • Wij hebben aantoonbare ervaring in de bouw.
  • Wij maken duidelijke afspraken en houden ons hier vanzelfsprekend aan.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van een gerealiseerde nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Volg ons dan via social media:

WKA documenten

Contactgegevens

Poel 15
1713 GL Obdam

Telefoon
0226 216 001

E-mailadres
info@hoogendijkbouw.nl

KvK 54067286

BTW NL8524.55.331.B01

Bankrekening
NL89RABO 0331.7974.29

G-rekening
NL21RABO 0991.4154.34