Nieuw bedrijfspand voor Dakkapellen.NU

Voor opdrachtgever Dakkapellen.nu is dit prachtige bedrijfspand opgeleverd. Het nieuwe pand met twee verdiepingen is voorzien van een prachtige showroom voor Dakkapellen.nu en Kunststofkozijnen.nu. Wij hebben als hoofdaannemer de complete bouw verzorgd: van de eerste paal tot de overdracht van de sleutel.

Het betreft een totale oppervlakte van 1830m2. Voor het kantoor, een showroom en de  productiehal. Het pand is compleet opgeleverd inclusief installatiewerk, binnen afwerking, terreininrichting en beplanting. Het bedrijfspand is gerealiseerd op industrieterrein De Vaandel in Heerhugowaard en is naar een ontwerp van Breddels Architecten uit Heerhugowaard.

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij bouwprojecten. Daarom hebben wij dit pand volgens de GPR-methode gebouwd. Dit betekent dat de duurzaamheid van het gebouw aan de hand van gemaakte ontwerpkeuzes is beoordeeld. De duurzaamheid werd zo al voor de start zichtbaar.

Het dak achter het kader ligt vol met PV-panelen om zoveel mogelijk op eigen energie te kunnen draaien. Uiteraard heeft het pand een duurzame installatie met een lucht-water warmtepomp voor de verwarming en is er FSC-gecertificeerd hout gebruikt. Kortom volledig voorbereid op de toekomstige duurzame bedrijfsvoering.

Het project is weer een goed voorbeeld van het samenwerken van onze verschillende werkmaatschappijen. Hoogendijk is de hoofdaannemer, maar ook werkmaatschappijen Harder Constructie- & Adviesbureau, Anton Bouw & Betontechniek, Anton Civiel & Infra en Loos Betonvloeren hebben aan de bouw bijgedragen.

Benieuwd hoe dit project tot leven komt? Bekijk de timelapse-video.