collega's anton groep in de kogge krant

Medewerkers Anton Groep in de Kogge krant

Vier collega’s van de Anton Groep, met verschillende functies en werkzaam bij verschillende werkmaatschappijen, hebben zich laten interviewen over onder andere hun werkzaamheden, hun opleiding en hun ideeën over de toekomst. Dit is donderdag 28 februari middels 2 pagina’s groot gepubliceerd in de Kogge krant.

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf en altijd op zoek naar zowel jonge startende als ervaren medewerkers. Door het woord te geven aan de medewerker zelf, spreken we mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, op een andere manier aan dan als we slechts een advertentie plaatsen. En aangezien meer dan de helft van de medewerkers van de Anton Groep uit deze streek komt, is deze publicatie niet alleen voor hun heel erg leuk, maar het zorgt ook voor herkenning.

In de komende weken komen alle bedrijven die onder de Anton Groep vallen aan bod, te weten Hoogendijk Bouw, De Leeuw Protection Systems en de Loos Betongroep. We hopen hiermee de naamsbekendheid te vergroten en op veel aanmeldingen van nieuwe collega’s!

Leveren en monteren 1.400 MULTIFILM screens voor MBO Gouda

De Leeuw Protection Systems heeft net voor het einde van 2018 een fantastische opdracht binnen gehaald, namelijk het leveren en monteren van 1.400 MULTIFILM zonweringssystemen voor een MBO school in Gouda.
Dit jaar worden er 200 screens opgehangen en de overige screens zullen begin 2019 gemonteerd worden.

Terugblik Anton Groep 2018

Het einde van het jaar nadert. Hét moment om terug te kijken op wat we allemaal gepresteerd hebben en hoe we als bedrijf gegroeid zijn. De directie van de Anton Groep kijkt met een hele tevreden blik terug op het jaar 2018. Een zeer bewogen jaar waarin we diverse bedrijven hebben overgenomen en waarbij de integratie van deze bedrijven in de Anton Groep centraal stond.

We hebben dit jaar ook opnieuw een record behaald in het realiseren van zowel kleine regionale als grote spraakmakende projecten. En ook in Europa waren we lekker aanwezig. Anton Air Support heeft bijvoorbeeld diverse passagiersbruggen in Noorwegen geïnstalleerd en ze zijn momenteel bezig met het upgraden van twee verouderde passagiersbruggen in Leads. Anton Industrial Services heeft dit jaar diverse betontorens gebouwd voor windmolenparken in Duitsland en Anton Constructiewerken is dit jaar gestart met een groot onderhoudscontract op Tata Steel. Ook hebben we tientallen aanbestedingen gewonnen, waardoor we voor onder andere ProRail en Tata Steel  mooie projecten mochten uitvoeren. We zijn als bedrijf verdubbeld in mankracht naar ruim 200 vakspecialisten en daar zijn we erg trots op.

Het jaar 2019 staat in het teken van het waarborgen van de continuïteit van de Anton Groep als geheel. Diverse kleine en grote projecten voor volgend jaar zijn reeds ingepland. We houden je uiteraard op de hoogte via onze websites en via LinkedIn over de voortgang hiervan.

Namens de Anton Groep bedanken wij alle opdrachtgevers, leveranciers en relaties voor het realiseren van dit mooie jaar. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en succesvol nieuwjaar! Wij zijn tussen maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari 2019 minder goed bereikbaar, maar vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij allemaal weer voor u klaar.

De Anton Groep als leerbedrijf

De Anton Groep is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden.

In ons bedrijf kun je de leerdoelen behalen die voor je opleiding gesteld zijn. Om je te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor de juiste begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Met een leerwerkplek bij ons, kun je jezelf breed ontwikkelen en vergroot je je meerwaarde op de arbeidsmarkt. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden.

Wij hebben nog enkele leerwerkplekken beschikbaar. Heb je interesse om bij één van de werkmaatschappijen van de Anton Groep aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected].

Kom Binnen Bij Anton Bouw & Betontechniek succesvol

Anton Bouw & Betontechniek is dringend op zoek naar nieuwe collega’s en heeft daarom deelgenomen aan het initiatief Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Werkzoekenden en studenten konden vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober een kijkje nemen in ons bedrijfspand op de Tocht 31 in Obdam en direct met ons kennismaken. Zowel de opkomst als de gevoerde gesprekken waren zeer positief.

Geïnteresseerden die niet konden komen deze dagen, kunnen altijd bellen of mailen voor een afspraak met Sjors Beemsterboer (06-1596 9917).

Werken bij Anton Bouw & Betontechniek betekent naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, werken aan gave opdrachten, veel afwisseling en leuke collega’s. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

 

Renoveren van passagiersbruggen op luchthavens is de toekomst

Dirk Pepping, managing director Anton Air Support, voorspelt in het vakblad Passenger Terminal World, dat er steeds meer vraag komt voor het renoveren van passagiersbruggen op luchthavens dan dat er nieuwe bruggen worden aangeschaft. Ook hier zal de focus meer komen te liggen op duurzaamheid en efficiënte oplossingen. Lees het hele artikel.

Nieuw contract bouw windturbines in Zuid-Holland

Het ‘windteam’ van Anton Industrial Services is in week 30 in Piershil  Zuid-Holland gestart met het bouwen van 5 betontorens voor een E-126 EP4 4.2 megawatt turbine. Deze betontorens bouwen we tot een hoogte van 104 meter, waarna er door een ander team een staaltoren met turbine bovenop geplaatst wordt. Voor een korte impressie, klik hier.

Anton Groep neemt De Leeuw BV over

Per 2 juli 2018 zijn twee bedrijfsactiviteiten van De Leeuw BV uit Schagen overgenomen door de Anton Groep. Het betreft de merken MULTIFILM binnenzonwering en Front Security rolhekken, rolluiken en schaarhekken. Beide merken worden vanaf heden gevoerd door De Leeuw Protection Systems. Voor de Anton Groep is de overname een waardevolle versterking van het bestaande portfolio en voor De Leeuw borgt het de continuïteit op de lange termijn.

Nieuw bedrijfspand voor Anton Industrial Services

Anton Industrial Services heeft een enorme groei doorgemaakt en is uit haar huidige bedrijfspand gegroeid. Met trots kunnen wij zeggen dat wij het bedrijfspand gevestigd op Meiland 1 in Obdam hebben overgenomen en vanaf heden daar zijn gevestigd.

Succesvolle beursdeelname Anton Air Support op luchthavenvakbeurs Stockholm

Anton Air Support heeft deelgenomen aan de Passenger Terminal Expo in Stockholm, een van de grootste vakbeurzen ter wereld op het gebied van luchthavens. De vakbeurs werd gehouden van 20 – 22 maart 2018. Het draaide deze dagen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder andere vlucht- en bagageafhandelingen, luchthavenontwikkelingen en uiteraard passagiersbruggen. Wij, als expert op het gebied van onderhoud, installatie en reparatie van passagiersbruggen, konden natuurlijk niet ontbreken. Heeft u ons of de vakbeurs gemist? En overweegt u een nieuwe passagiersbrug aan te schaffen? Laat ons eerst een intake doen en wij vertellen u precies hoeveel jaar uw brug nog meegaat met een redelijk eenvoudige upgrade. Mail naar [email protected]

Voor meer informatie over de Passenger Terminal Expo 2018 klik hier.