Aanschaf Peri DUO systeembekisting

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een kunststof systeembekisting aangeschaft. Deze systeembekisting is een innovatie op de markt, lichtgewicht en flexibel inzetbaar. Door het toepassen van deze kist, verbruiken we onder andere minder hout, wat het milieu ten goede komt.

De DUO systeembekisting kan worden gebruikt voor funderingen, wanden, kolommen, vloeren en balken. Het systeem wordt gekenmerkt door de zeer eenvoudige bediening en het minimaal aantal verschillende systeemcomponenten. Bijna alle DUO montages worden zonder gereedschap uitgevoerd. Niet alleen het concept, ook het gebruikte materiaal is nieuw. Zowel de panelen – waaronder de bekistingsplaten – en de DUO accessoires zijn gemaakt van technische polymeren. Door het lage gewicht, is er geen kraan vereist voor montage.

Nog 1 leerwerkplek vrij

Anton Rail & Infra B.V. is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor de juiste begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden.

Wij hebben nog 1 leerwerkplek vrij. Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected].