Schoonwerk betonwanden voor bijgebouw met zwembad

Schoonwerk betonwanden voor bijgebouw met zwembad

Anton Bouw & Betontechniek is gevraagd om betonwanden te realiseren in Bergen. De betonwanden dienen voor een bijgebouw ten behoeve van een zwembad. De wanden blijven zichtwerk, dus aan Anton Bouw & Betontechniek de schone zaak om het project perfect op te leveren.

De opdrachtgever zag in een Japans museum schoonwerk betonwanden en was op slag verliefd. Ten behoeve van zijn zwembad en bijgebouw was dit de gewenste uitstraling. Aan Anton Bouw & Betontechniek de taak om het gewenste beeld in Nederland te creëren. De betonwanden moesten gemaakt worden onder de bestaande rieten kap, dit bleek nog een hele uitdaging. Het resultaat mag echter gezien worden! Wat leidde tot wederom een positieve referentie voor de vaklieden.

Nieuwe stortbunker bij afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam

Nieuwe stortbunker bij afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam

Anton Industrial Services heeft een volledig nieuwe stortbunker gerealiseerd voor de sorteerinstallatie van een groot afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam. Het aangeleverde huishoudelijk en bedrijfsafval wordt door de verwerker gesorteerd tot (her)bruikbare grondstoffen. De bestaande stortbunker was verouderd en aan vervanging toe.

Geschikt voor de klus

Anton Industrial Service heeft een volledig nieuwe bunker ontworpen. En daarbij een plan uitgewerkt waarbij het vervangen van de bunker in een zeer korte tijd gerealiseerd kon worden. Een totaal nieuw ontwerp en de zeer korte benodigde fabriekstilstand deed de verwerker kiezen voor Anton Indutrial Services als de meest geschikte aannemer. Binnen 5 werkdagen is dit werk op locatie gerealiseerd met een fantastisch resultaat!

Samenwerking

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met aantal zuster bedrijven binnen de Anton Groep, zoals Anton Constructiewerken en Harder Constructie- & Adviesbureau. Een zeer geslaagd project met als resultaat een enorm tevreden klant met een mooie nieuwe bunker!

3 bruggen vervangen in Koggenland

3 bruggen vervangen in Koggenland

Anton Bouw & Betontechniek heeft op 3 plaatsen in Koggenland bruggen vervangen voor een duurzaam alternatief, dit hebben zij gedaan in samenwerking met Fibercore leverancier van prefab composieten bruggen.

De 3 bruggen in de Gemeente Koggenland waren nodig aan vervanging toe. Daarom zijn er in samenwerking met Fibercore, 3 nieuwe bruggen geplaatst op een innovatieve fundatie. Deze nieuwe bruggen hebben een levensduur van 100 jaar en kunnen desgewenst gemakkelijk verplaatst worden. Oftewel, een zeer duurzame oplossing die weer een steentje bijdraagt aan een groenere toekomst.

Renovatie pompkelder langs spoor Bloemendaal

Renovatie pompkelder langs spoor Bloemendaal

In Bloemendaal zijn Anton Rail & Infra, Loos Betonreparaties en Anton Bouw & Betontechniek bezig met de renovatie van de pompkelder van de fietstunnel die onder het spoor doorgaat.

De pompkelder en het gebouw dat daar bovenop stond waren erg gedateerd. Omdat het huisje wat bovenop de kelder stond geen functie heeft in het nieuwe ontwerp, is ervoor gekozen om deze te slopen in een nachtelijke buitendienststelling. Daarna heeft Anton Bouw & Betontechniek op de oude vloer een nieuwe betonplaat gestort met twee sparingen. De zijn bedoeld voor de stalen luiken die de kelder straks afsluiten.

In de pompkelder van 4,5 meter diep zijn nieuwe doorvoeren gemaakt en ingestort door onder andere Anton Bouw & Betontechniek. Loos Betonreparaties is verantwoordelijk voor het verwijderen van het aanwezige betonrot. Zij hebben de wapening geconserveerd en nieuw beton aangesmeerd. Om ervoor te zorgen dat de kelder de komende decennia blijft functioneren, worden de wanden gecoat.

De pompinstallatie die in de kelder stond was defect. Deze wordt door de Gemeente Haarlem vervangen voor een nieuwe installatie.

Nieuw bedrijfspand Klaver Giant Security Heerhugowaard

Klaver Giant Security krijgt in Heerhugowaard een gloednieuw bedrijfspand. Harder Constructie- & Adviesbureau heeft de hoofdberekening, de detailberekening en al het tekenwerk opgeleverd voor dit schitterende gebouw.

Anton Staalbouw heeft al het benodigde staal verzorgt en Anton Bouw & Betontechniek neemt de onderbouw van het pand voor haar rekening.

 

Nieuwbouwwoning Erfgreppel Hoogkarspel

Nieuwbouwwoning Erfgreppel Hoogkarspel

In week 6 van 2022 heeft Hoogendijk Bouw de eerste paal geslagen voor een schitterende nieuwbouwwoning aan de Erfgreppel in Hoogkarspel. De woning zal onder andere een mooie grote kelder krijgen, deze zal worden verzorgd door zustermaatschappij Anton Bouw & Betontechniek net als de overige betonwerkzaamheden. Na afronding van deze werkzaamheden zal Hoogendijk Bouw de woning volledig opbouwen.

Samenwerking

Het design voor de nieuwbouwwoning in Hoogkarspel is verzorgd door Broos de Bruijn architecten. Zij hebben alle wensen en eisen van de toekomstige bewoners meegenomen in dit fantastische ontwerp.

Staalconstructie voor Stern Alkmaar

Staalconstructie voor Stern Alkmaar

Anton Staalbouw heeft in opdracht van Anton Integrale Staalprojecten een nieuwe staalconstructie verzorgd voor Stern in Alkmaar. De constructie bestaat in totaal uit 220 ton staal.

Nieuwbouw staalframewoning Broekerwerf

Nieuwbouw staalframewoning Broekerwerf

Het is zover, de nieuwe samenwerking tussen Hoogendijk Bouw en Atlanta zal zijn eerste vruchten afwerpen. In 2022 zal de eerste staalframewoning gebouwd worden door het duo. Breddels architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de woning. De eerste paal wordt in februari 2022 geslagen aan de Broekerwerf in Broek op Langedijk.

Werkzaamheden

Het ontwerp voor de woning wordt verzorgd door Breddels architecten die in combinatie met de ligging aan het water een passend en strak design heeft gekozen. Hoogendijk Bouw zal de woning compleet sausklaar opleveren. Hierbij zullen zij onder andere de gevel een strakke afwerking geven met een witte stuclaag. En krijgt de woning een warme touch door houten en natuurstenen strips toe te passen. Uiteindelijk zal de woning een moderne look krijgen mede door de keuze voor aluminium kozijnen.

Milieu bewust

Bij de bouw van de nieuwe woning wordt met alles rekening gehouden. Zo krijgt de woning een vlakke dakpan in combinatie met zonnepanelen, maar wordt ook een bronwarmtepomp en een WTW installatie aangebracht. Al deze onderdelen zorgen samen met de goed geïsoleerde staalframe constructie voor een hoog wooncomfort en lage energielasten. Dit is dus niet alleen gunstig voor de toekomstige bewoners, maar draagt ook een steentje bij aan de CO2 uitstoot.

Samenwerking

Gedurende het project zal Hoogendijk Bouw samenwerken met verschillende partijen, zo zal het installatiewerk uitgevoerd worden door Witte installaties. Het grondwerk en de buitenriolering zal door zusterwerkmaatschappij Kok Infra worden uitgevoerd, evenals het betonwerk en warmstaal wat door Anton Bouw & Betontechniek en Anton Constructiewerken wordt verzorgd. En zoals eerder vermeld wordt de staalframeconstructie geleverd door Atlanta staalframebouw.

Newly build house Jan Glijnisweg Heerhugowaard

Nieuwbouw woning Jan Glijnisweg Heerhugowaard

Hoogendijk Bouw is als hoofdaannemer bezig met de realisatie van een complete vrijstaande nieuwbouw woning aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard.

Het project is begin dit jaar van start gegaan en de oplevering van de woning zal medio 2022 zijn. De woning bestaat uit een ruime kelder en 2 verdiepingen. Het ontwerp is door Breddels gemaakt en de berekeningen door zusterbedrijf Harder Constructie- & Adviesbureau. De kelder is gerealiseerd door Anton Bouw & Betontechniek waarbij zij tevens verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de begane grond en de 1e verdiepingsvloer. Hoogendijk Bouw is voor de prefab kapconstructie een samenwerking aangegaan met Vadeko.

Update december

Sinds de laatste foto’s is er veel gebeurd bij de ruime nieuwbouw woning aan de Jan Glijnisweg. Inmiddels is het huis wind en waterdicht en wordt er volop gewerkt aan zowel die binnen als buitenkant van het huis. In het nieuwe jaar zullen de werkzaamheden doorgaan. De zandcementvloeren worden dan als eerste aangebracht.

Bekijk de laatste vorderingen hieronder.

Onderhoudswerkzaamheden luchthaven Hurghada Egypte

Onderhoudswerkzaamheden luchthaven Hurghada Egypte

In samenwerking met een lokale partner heeft Anton Air Support onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Passenger Boarding Bridges en Docking systemen op de luchthaven van Hurghada, Egypte.

Het betreft hier een 3-jarig onderhoudscontract, waarbij onze lokale partner het dagelijks storingen en onderhoud voor z’n rekening neemt. Anton Air Support wordt ingevlogen wanneer de bruggen en Docking systemen aan een jaarlijks onderhoudsbeurt toe zijn. Daarnaast speelt Anton Air Support een belangrijke rol voor de technisch specialistische vraagstukken.