Coating station

In opdracht van Harsco Metals heeft Anton Constructiewerken een coating station gemaakt voor Tata Steel. We hebben zowel het tekenwerk als de hele fabricage uitgevoerd.

Spiltrap op Weena

Voor Dijkman Carbaat uit Beverwijk hebben we een spiltrap gemaakt in één van de gebouwen aan het Weena in Rotterdam. De afmetingen? Vier meter hoog en een doorsnede van 2,4 meter. De spiltrap is van staal en voorzien van hard houten treden. Anton heeft deze getekend, gemaakt en gemonteerd in slechts enkele weken.

Groenteschuur

Voor Jac Commandeur uit Heerhugowaard bouwde de Anton Groep een schuur van 600 m2. De schuur is dertig meter lang en zeker twintig meter breed en wordt gebruikt voor de opslag en verwerking van groente. Aannemingsbedrijf De Jong uit Ursem bracht de beplating aan. De hele constructie is door Anton Constructiewerken in slechts drie dagen geplaatst.

Woning van piepschuim

In opdracht van Rinkel Bouwmanagement heeft de Anton Groep de constructie verzorgd voor een heel bijzondere woning. Het huis is namelijk hoofdzakelijk vervaardigd van geëxpandeerd polystyreen (EPS), beter bekend als piepschuim. Om de gewenste stevigheid te krijgen leverde de Anton Groep een stalen constructie. Deze is in 3D getekend en vervolgens in de eigen werkplaats vervaardigd. Op locatie kostte het ons drie dagen om de uit meer dan 150 delen bestaande constructie neer te zetten.