Medewerkers Anton Groep in de Kogge krant

1 maart 2019

Vier collega’s van de Anton Groep, met verschillende functies en werkzaam bij verschillende werkmaatschappijen, hebben zich laten interviewen over onder andere hun werkzaamheden, hun opleiding en hun ideeën over de toekomst. Dit is donderdag 28 februari middels 2 pagina’s groot gepubliceerd in de Kogge krant.

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf en altijd op zoek naar zowel jonge startende als ervaren medewerkers. Door het woord te geven aan de medewerker zelf, spreken we mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, op een andere manier aan dan als we slechts een advertentie plaatsen. En aangezien meer dan de helft van de medewerkers van de Anton Groep uit deze streek komt, is deze publicatie niet alleen voor hun heel erg leuk, maar het zorgt ook voor herkenning.

In de komende weken komen alle bedrijven die onder de Anton Groep vallen aan bod, te weten Hoogendijk Bouw, De Leeuw Protection Systems en de Loos Betongroep. We hopen hiermee op meer naamsbekendheid en veel aanmeldingen van nieuwe collega’s!

Medewerkers Anton Groep in de Kogge krant