Air Support

Over ons

Anton Air Support is de specialist in het inspecteren, renoveren en onderhouden van Passenger Boarding Bridges op luchthavens. Wij hebben door onze jarenlange ervaring op heel veel verschillende luchthavens en met het inspecteren en renoveren van alle soorten Passenger Boarding Bridges de specifieke kennis die nodig is om een oude Passenger Boarding Bridge te renoveren tot een geheel nieuwe PBB. Van de staalconstructie tot en met de elektrotechnische installatie en de bijbehorende bediening. Wij zijn de expert op dit gebied.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Obdam, Nederland, boven de rook van Amsterdam. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen samenwerking met brugleveranciers. Hierdoor kunnen wij een objectieve aanbeveling geven over de huidige staat van Passenger Boarding Bridges. Met een renovatie van een PBB ipv het aanschaffen van een nieuwe PBB, scheelt dat niet alleen veel in de kosten, maar draagt uw bedrijf ook bij aan de duurzaamheid ‘people, planet en profit’.

Maak gebruik van onze gespecialiseerde ervaring en expertise, ons netwerk van leveranciers en internationale contacten. Onze reputatie wordt erkend voor het stellen van hoge normen in de veiligheid en betrouwbaarheid van inspectie, renovatie en onderhoud van PBB’s.

Onze diensten

Inspectie

Krijg inzicht in de huidige staat en de levensduur van uw Passenger Boarding Bridge!

Anton Air Support stelt de huidige staat en de levensduur van uw Passenger Boarding Bridge vast en geeft advies en aanbevelingen middels een gedetailleerd inspectierapport. Dit is altijd een onafhankelijk en objectief rapport. Elk geval wordt op unieke wijze behandeld en deskundig door ons beoordeeld.

In de eerste stap van een inspectie verzamelen onze specialisten op afstand kennis over uw huidige Passenger Boarding Bridge en stellen een inventaris op. De checklist bestaat onder andere uit vragen rondom de veiligheid, technische vragen, vragen vanuit het oogpunt van de passagiers, leveranciers en de luchthaven. Deze checklist wordt van tevoren met u besproken: is deze volledig en voldoet deze aan uw vereisten.

Ter plaatse voeren we een uitgebreide inspectie uit aan de hand van de resultaten uit de checklist en het inspectieformulier. Onze specialisten maken foto’s van zichtbare en minder voor de hand liggende defecten en maken een uitgebreide algehele inspectie op. Na het lezen van het inspectierapport, weet u tot in detail wat er moet gebeuren om de levensduur te verlengen of dat de PBB toch in zijn geheel vervangen moet worden. Is dit laatste het geval? Dan geven wij u advies en regelen wij de aanschaf, het transport en de installatie van een nieuwe PBB die het beste aansluit bij uw wensen en eisen.

Met een inspectierapport van Anton Air Support krijgt u overzicht en waarborgt u de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van uw PBB’s voor de toekomst.

Vraag hier een voorbeeld inspectierapport aan!

Renovatie

Na het maken van het inspectierapport, volgt de renovatie. Een renovatie kan bestaan uit een nieuw brugdek, het upgraden van de onderbouw maar ook de technische installatie behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen de PBB opnieuw verven maar ook het bestaande besturingssysteem upgraden om een ​​nieuwe PLC (Programmable Logic Controller) en een bedienersaanraakscherm op te nemen. Besturingssystemen aan boord van bruggen variëren van elektro-hydraulisch tot elektromechanisch en in sommige gevallen een combinatie van beide. Anton Air Support is in staat om een ​​nieuw en betrouwbaar systeem te ontwerpen om de levensduur van vrijwel elke PBB te verlengen. Hierdoor wordt tegen een geringe investering de levensduur van uw brug verder vergroot.

Anton Air Support renoveert PBB’s onder optimale condities, zonder enige hinder voor de omgeving. Hierdoor vallen de renovatiekosten, milieukosten en de maatschappelijke kosten veel lager uit dan als u een compleet nieuwe PBB aanschaft.

Technische ondersteuning & onderhoud

Wij bieden ook trainingen aan en ondersteuning bij het monteren en upgraden van PBB’s samen met uw eigen technische mensen. Is er een storing of wilt u een second opinion aanvragen? Anton Air Support geeft onafhankelijk advies en verleent 24/7 service. Want met regelmatig en goed onderhoud, kunt u de levensduur van uw PBB eenvoudig verlengen. Dit bespaart u kosten en u waarborgt de duurzaamheid en veiligheid.

Transport

Anton Air Support verzorgt het transport van Passenger Boarding Bridges niet alleen per vrachtwagen, feeder of binnenvaartschip, wij verzorgen ook de terminalhandling, loscontainers en douaneaangiften. Door onze ervaring met transport, kunt u erop vertrouwen dat de PBB snel, deskundig, veilig en professioneel op locatie arriveert.

Installatie

Wij zorgen voor de installatie van nieuwe Passenger Boarding Bridges. We hebben nauwe contacten met lokale kraan- en transportbedrijven. We voeren de installatie uit met ons eigen team van specialisten. Zowel mechanisch, elektrisch als het testen en in bedrijf stellen behoort tot de taak. Ons teamwork is resultaatgericht. Wij verzorgen ook de Site Acceptance Test (SAT) en live-dockings. Op verzoek kunnen we u begeleiden met de Factory Acceptance Test (FAT). We geven onze eigen FAT-document uit aan het Programma van Eisen.

WKA informatie

Contactgegevens

Tocht 9
1713 GP Obdam

Telefoon
0226 216 002

E-mailadres
info@antongroep.nl

IBAN NL47 RABO 0308 2906 23
BIC RABONL2U
KvK 64789667
BTW NL 8558.45.582.B01