Wenteltrap

Voor Nieuw Steen Investments heeft Anton een wenteltrap gerealiseerd. Deze trap is door Anton Constructiewerken getekend, gefabriceerd en gemonteerd.

Constructie van balkons

In opdracht van Mulder Obdam hebben we de constructie van 117 gloednieuwe polyester balkons gefabriceerd en gemonteerd. Het werk bestond onder andere uit het fabriceren van hoeklijnen die aan de bestaande gevel werden verankerd voor de oplegging van de balkons. Ook waren we belast met het fabriceren en monteren van de kolommen, ondersteuning van de balkons en de luifels boven de toegangsdeuren van het complex. In samenwerking met Mulder Obdam hebben we naast het plaatsen van de constructie ook de polyester balkons gemonteerd.

Staalconstructie boerderij

De Anton Groep bouwde een staalconstructie voor een boerderij in Warmenhuizen. Deze constructie hebben we zowel getekend, gefabriceerd als gemonteerd. In de boerderij is beneden winkelruimte gerealiseerd, boven kwamen appartementen. De opdracht was van Sijnesael & van Wijck.

Coating station

In opdracht van Harsco Metals heeft Anton Constructiewerken een coating station gemaakt voor Tata Steel. We hebben zowel het tekenwerk als de hele fabricage uitgevoerd.

Spiltrap op Weena

Voor Dijkman Carbaat uit Beverwijk hebben we een spiltrap gemaakt in één van de gebouwen aan het Weena in Rotterdam. De afmetingen? Vier meter hoog en een doorsnede van 2,4 meter. De spiltrap is van staal en voorzien van hard houten treden. Anton heeft deze getekend, gemaakt en gemonteerd in slechts enkele weken.

Groenteschuur

Voor Jac Commandeur uit Heerhugowaard bouwde de Anton Groep een schuur van 600 m2. De schuur is dertig meter lang en zeker twintig meter breed en wordt gebruikt voor de opslag en verwerking van groente. Aannemingsbedrijf De Jong uit Ursem bracht de beplating aan. De hele constructie is door Anton Constructiewerken in slechts drie dagen geplaatst.

Woning van piepschuim

In opdracht van Rinkel Bouwmanagement heeft de Anton Groep de constructie verzorgd voor een heel bijzondere woning. Het huis is namelijk hoofdzakelijk vervaardigd van geëxpandeerd polystyreen (EPS), beter bekend als piepschuim. Om de gewenste stevigheid te krijgen leverde de Anton Groep een stalen constructie. Deze is in 3D getekend en vervolgens in de eigen werkplaats vervaardigd. Op locatie kostte het ons drie dagen om de uit meer dan 150 delen bestaande constructie neer te zetten.

Woning voor een woning

Hierbij zijn we door de opdrachtgever benadert, deze was al voorzien van bouwtekeningen, wij hebben de opdracht gescoort op het gebied van flexibiliteit planning en meedenken.

Bonifatiusschool

MULTIFILM zonwering zorgt voor een prima warmtewering, een uitstekend zicht op het digitale bord én een goed doorzicht. De screens lopen links en rechts in zijgeleidingen.