Nieuwe servicepaden, overwegen, hekwerken en lichtmasten geplaatst

In opdracht van ProRail heeft Anton Rail & Infra op diverse locaties in Nederland servicepaden aangelegd om de bereikbaarheid van opstelsporen te verbeteren. Opstelsporen worden door ProRail gebruikt om treinen te stationeren in de nacht en tijdens onderhoudsperiodes. Wij hebben de servicepaden aangelegd op locatie Den Haag Binckhorst, locatie Leidschendam, locatie Zaandam en locatie Eindhoven-Acht. Naast het aanleggen van servicepaden, hebben wij 700 meter hekwerk geplaatst in Zaandam en op Den Haag Binckhorst om een scheiding te maken tussen opstelsporen (lage snelheid) en de vrije baan (hoge snelheid). Ook hebben we 9 nieuwe overwegen op alle locaties geplaatst om de verbinding tussen looppaden veilig te maken, 250 meter Stelcon platenpad gerealiseerd in Leidschendam zodat meetapparatuur op wielen verreden kan worden over het pad en 2 lichtmasten geïnstalleerd in Zaandam.

220 meter perron op station Arnemuiden verhoogd in 52 uur

In opdracht van ProRail is Anton Rail & Infra bezig met het ophogen van de perrons op station Arnemuiden. Tussen nu en 2030 wil ProRail namelijk dat alle perrons in Nederland 76 cm hoog zijn, zodat deze gelijkvloers liggen met de instap van de trein. Deze hoogte is belangrijk om personen met een mobiliteitsbeperking toch zelfstandig gebruik te kunnen laten maken van de trein.

Tijdens het weekend van week 43 in 2017 heeft  Anton Rail & Infra perron 2 van station Arnemuiden aangepakt. Tijdens een 52-urige (!) buitendienststelling hebben we 220 meter perron vernieuwd en op de juiste hoogte gebracht. In week 21 en 25 van 2018 wordt perron 1 van station Arnemuiden onder handen genomen in een tijdsbestek van wederom 2 keer 52 uur.

Nieuwe brug gerealiseerd vanaf ontwerp t/m uitvoering

Anton Bouw & Betontechniek heeft een geheel nieuwe brug opgeleverd in de nieuwbouwwijk Watergang. Deze brug dient als doorgangsroute tot deze nieuwbouwwijk.

Het was zowel een design als construct opdracht. Vanaf het 3D ontwerp en de constructieberekening tot het heiwerk en de coating, alles is volledig door Anton Bouw & Betontechniek uitgevoerd. Gezien de zwakke bodem waar de brug geplaatst moest worden, is de constructie op palen geplaatst. Vervolgens is er een betonconstructie gemaakt met een ronde wand, deze vorm springt direct in het oog. Ook hebben wij het metselwerk rondom verzorgd alsmede een dek van hardhout op stalen liggers.

Speciaal transport 6 passagiersbruggen naar Brussels Airport

Met een totale lengte van 36 meter en een combinatiegewicht van meer dan 50 ton, heeft Anton Air Support de transporten verzorgd van in totaal 6 passagiersbruggen, te weten 3 schuifbruggen en 3 vaste bruggen. Onder andere gebruikmakend van de binnenvaart van Rotterdam naar Brussel, moest het laatste stuk vervoerd worden met speciale low-bed trailers. Dankzij de nauwkeurige werkvoorbereiding over de te rijden route en de nauwe samenwerking met de luchthaven, heeft Anton Air Support de transporten naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd.

Binnenkort zal Anton Air Support starten met de installatie van deze 6 passagiersbruggen op de luchthaven.

Speciaal transport 9 passagiersbruggen in Noorwegen met succes uitgevoerd

Onder barre weersomstandigheden, met temperaturen van -13 graden, heeft Anton Air Support met succes het transport van 9 passagiersbruggen geregeld in Noorwegen.

De 9 passagiersbruggen, van het type Nose Loaders, zijn vanuit China met de boot in Oslo aangekomen. Van daaruit heeft Anton Air Support de inklaringen, de overlading en het transport naar de Luchthaven van Gardermoen verzorgd.

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd binnen de gestelde termijn. Dit is het vertrekpunt voor de installatie van de passagiersbruggen, die in week 2 van 2018 starten.

500 ton staal voor uitbreiding Bejo Zaden Warmenhuizen

Het zaadveredelingsbedrijf Bejo Zaden, gelegen aan de Trambaan in Warmenhuizen, gaat uitbreiden met onder andere bedrijfsbebouwing en kassen. Het bedrijf verwacht de komende jaren een flinke groei en plant dus de benodigde uitbreiding. Anton Staalbouw heeft 500 ton staal geleverd voor de uitbreiding en heeft ze de montage van de kanaalplaten en TT vloerplaten verzorgd.

Levering en montage staal nieuwbouwwoning Dordrecht

Anton Staalbouw heeft 12 ton staal geleverd voor een nieuwbouwwoning in Dordrecht. Ook hebben we de montage van de houten balklaag verzorgd.

13 ton staal voor nieuwbouwwoning in Stein

Anton Staalbouw heeft 13 ton staal geleverd voor een nieuwbouwwoning in Stein. Binnen 1 week hebben we de montage van de kanaalplaten en breedplaatvloer gerealiseerd.

Levering en montage kanaalplaten voor uitbreiding Grafotex Enschede

Anton Staalbouw heeft 30 ton staal geleverd voor de uitbreiding van het pand van Grafotex in Enschede. Ook hebben wij de montage van de kanaalplaten verzorgd.

Levering en montage 50 ton staal voor ASAN mandirbouw Den Haag

Anton Staalbouw heeft 50 ton staal geleverd voor de bouw van een nieuw ASAN mandir in Den Haag. We hebben ook de montage van de kanaalplaten verzorgd.