Grondige renovatie oude passagiersbruggen luchthaven Leeds in VK

Anton Air Support heeft – in opdracht van Leeds Bradford Airport – twee passagiersbruggen van 18 jaar oud grondig gerenoveerd. Zo werd de volledige bekabeling vervangen door een nieuwe set, zijn alle sensoren vernieuwd en hebben de bruggen een nieuwe entree gekregen. Er is gekozen voor de gedeelde rolluiken van De Leeuw Protection Systems gezien de optimale veilige werking en de professionele uitstraling.

Ook hebben we bij beide passagiersbruggen een nieuwe besturing aangebracht inclusief een hyper modern touchscreen bedienpaneel. Het ontwerpen van deze nieuwe besturing en de bijbehorende testactiviteiten waren onderdeel van de opdracht en is in nauwe samenwerking met RATE Australia geïmplementeerd. Na uitvoerig testen op diverse vliegtuigen en het trainen van de operators van de luchthaven in de bediening van de compleet gerenoveerde bruggen, heeft Anton Air Support beide bruggen overhandigd aan team Operatie. Met een tevreden klant en de feestdagen voor de deur, is er weer een prestatie geleverd waar we trots op mogen zijn.

Wilt u uw passagiersbrug(gen) ook nieuw leven inblazen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Engineering bedrijfspand bedrijventerrein Wezep-Noord

Anton Constructie- & Adviesbureau heeft de engineering verzorgd voor een nieuwbouwpand gevestigd op bedrijventerrein in Wezep Noord. De uitdaging lag hem in het feit dat er in het pand vier bedrijven komen die alle vier eigen huisvestingswensen hebben.

De opdrachtgevers zochten alle vier naar een representatieve en goed bereikbare locatie en hadden allemaal eigen wensen voor het pand. Ze wilden een bijzonder bedrijfspand met een mooie uitstraling realiseren, mede omdat het pand straks aan de toegangsweg ligt voor de nieuwe op- en afrit van de A28. Met de situering en architectuur is daar rekening mee gehouden in overleg met de gemeente. Daarnaast moest het natuurlijk ook passen qua oppervlakte voor alle gebruikers. Het is gelukt om alle wensen te integreren in één ontwerp. Het is geen standaard bedrijfspand uit het boekje, maar echt een visitekaartje voor de bedrijven.

Vervangen fundatieframe staarttrommel bandconstructie

Voor een van de grootste staalproducenten van Europa heeft Anton Constructiewerken een fundatie van een staarttrommel van een transportbandconstructie vervangen. Deze uitgebreide ombouw is, tijdens een stilstand van 10 uur, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Levering en montage 650 ton staal hoofddraagconstructie appartementen A’veen

In Amstelveen wordt momenteel hard gewerkt aan ‘Up Mountain’. Up Mountain bestaat uit een zes lagen tellende parkeergarage van Hudson’s Bay in het stadshart van Amstelveen. De zesde parkeerlaag is exclusief voor de bewoners van Up Mountain. Daarboven komen circa 45 exclusieve nieuwbouw appartementen verspreid over de zevende tot en met de twaalfde laag.

Anton Staalbouw heeft eerder al het staal geleverd en gemonteerd voor het warenhuis Hudson’s Bay en de parkeergarage, maar is nu ook gevraagd om het staal te leveren en te monteren van de gehele hoofddraagconstructie van het nieuwe appartementencomplex dat boven op de parkeergarage wordt gebouwd. Het gaat hier om ongeveer 650 ton staal.

In week 50 wordt gestart met de montage van de hoofddraagconstructie op locatie. Woensdag  19 december wordt het 1e verbindingsstuk op locatie gemonteerd.

Anton Constructie- & Adviesbureau heeft de berekeningen en tekeningen verzorgd.

Renovatie hoofddraagconstructie transportband

Voor een van de grootste staalproducenten van Europa heeft Anton Constructiewerken een uitgebreide renovatie van een hoofddraagconstructie van een transportband uitgevoerd. Het complete projectmanagement, vanaf opdrachtverstrekking tot en met de oplevering (inclusief budgetbewaking en aansturing onderaannemers), werd volledig van de opdrachtgever overgenomen.

Naast de renovatie van de hoofddraagconstructie, het herstellen van de fundatie (betonpoeren) en het aanhelen van de conservering (stralen & 4-laags natlak systemen), werden meerdere trappen, leuningen en bordessen vervangen.

Engineering staal- en betonconstructie nieuwbouw bedrijfshal

Anton Constructie- & Adviesbureau heeft de engineering van de staal- en betonconstructie van een nieuwbouw bedrijfshal inclusief kraanbaan en kantoor verzorgd.

Aanpassen perronhoogte station A’dam Sloterdijk

Op station Amsterdam Sloterdijk moet het voor reizigers makkelijker worden om in en uit de trein te stappen. Met name minder validen ervaren moeilijkheden omdat de perronhoogte niet even hoog is als de entree van de trein. Daarom moeten – conform de P76 eis – de perronhoogtes worden aangepakt. Anton Bouw- & Betontechniek heeft deze klus – een aanbesteding die we mede door onze expertise in combinatie met een scherpe prijs – aangenomen. Uiteraard hebben de zusterbedrijven van de Anton Groep hierbij een positieve inbreng gehad, net als de inzet van onze partners.

De bestaande betonranden voldeden niet meer en waren niet conform de eis. Na een intensief engineeringstraject, is de keuze gevallen op een in het werk gestorte betonrand. In twee weekenden in september is in totaal 60 ton puin (oude betonrand) geruimd, is 710 meter nieuwe betonrand gestort en zijn 3.000 stekken geboord en verlijmd. In week 46 zijn de geleidelijnen en bitumenvoegen aangebracht.

Fabriceren en monteren hekwerken en trappen nagaskoeler

Anton Constructiewerken heeft de constructie met hekwerken en trappen gefabriceerd en gemonteerd rondom een nieuwe nagaskoeler. Anton Constructie- en Adviesbureau heeft het tekenwerk en de detailberekeningen uitgevoerd.

Herstel staalconstructie na brand

Anton Constructiewerken heeft – als onderaannemer voor een bouwbedrijf – een staalconstructie hersteld welke na een brand gedeeltelijk onbruikbaar was geworden. Het ontwerp werd aangeleverd door de opdrachtgever en Anton Constructiewerken heeft de fabricage, conservering en montage uitgevoerd.

Engineering staal- en betonconstructie bedrijfsgebouw

Anton Constructie- & Adviesbureau heeft de engineering van de staal- en betonconstructie verzorgd voor een nieuw te bouwen bedrijfsgebouw.