Plaats in deze categorie alle projecten.

Fundatie herstellen

Tata aan de telefoon. Bij het vervangen van windverhitter 63 bij hoogoven 6 bleek de fundatie onvoldoende sterk. Of Anton Bouw- & Betontechniek deze kon herstellen. Uiteraard! We hebben de klus samen met De Jong Betonboringen, Spanberg en Loos Betonvloeren in enkele 24-uurs-diensten uitgevoerd. Na het herstellen van de fundatie kon de nieuwe vloer worden gestort.

Kelder onder stolp

In Burgerbrug (bij Schagen) heeft Anton Bouw- & Betontechniek in opdracht van Freco Huis een uitdagende klus aangepakt: een kelder onder een nog te bouwen stolp. De oppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en de kelder is maar liefst 2,7 meter diep.

Vloer met vorstrand

Hoveniersbedrijf Gerard Dam uit Heemskerk doet meer dan alleen tuinen aanleggen en onderhouden. Het bedrijf verkoopt ook vaste planten en bomen. Dat gaat erg goed en daarom had het bedrijf nieuwe verkooppunten nodig. Anton Bouw- & Betontechniek stortte hier een vloer met vorstrand van 90 vierkante meter.

Woning in Midwoud

In opdracht van bouwbedrijf Fred de Zwart en binnengekomen via architectenbureau Koorn zorgde Anton Bouw- & Betontechniek voor deze betonconstructie van een nieuwbouwwoning in het Noordhollandse Midwoud.

Passerelle in Assen

De zes werkmaatschappijen van de Anton Groep werken nauw samen. In opdracht van Anton Rail & infra hebben we de betonfundaties voor een passerelle in Assen geprefabriceerd en geplaatst. Dat is een tijdelijke loopbrug over het spoor. Bij station Assen moest namelijk de ondergrondse tunnel gerenoveerd worden. In slechts twee weken tijd hebben we in totaal tien elementen kunnen maken en plaatsen. Het grootste element was 28,5 ton zwaar en 4 bij 4,8 meter groot. Alle onderdelen zijn dan ook door middel van een speciaaltransport naar Assen vervoerd en tijdens buitendienststelling van de treinen ’s nachts geplaatst. Daarnaast hebben we ook de afwerking van de bestaande dakranden en ondersabelen van de kolommen verzorgd.

Betonwerk voor reclamemast

Langs de A7, in de bocht bij Purmerend-Zuid, hebben we in samenwerking met Anton Constructiewerken een betonfundatie gemaakt. Op deze plek is inmiddels een reclamemast van 30 meter hoogte verrezen. De fundatie is 9 bij 9 meter, telt een dikte van 1,5 meter en is voorzien van ankers M64.

Pompstation Tata Steel

Op het terrein van Tata Steel in IJmuiden zijn de mensen van Anton Bouw & Betontechniek regelmatig te vinden. Onlangs hebben we hier het betonwerk van de fundatie, vloer, eerste en tweede verdieping gerealiseerd voor de nieuwbouw van een pompstation bij Hoogoven 7. Dit pompstation verzorgt de hergebruik van de warmte uit het koelwater van de hoogoven.

Landmark Nessersluis

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht wil waterwerken die in de historie van Nederland een grote rol hebben gespeeld zichtbaar maken in het moderne landschap. In opdracht van AW Groep hebben we meegewerkt aan deze Landmark. De rol van Anton Bouw- & Betontechniek was het verzorgen van de werktekeningen, het prefabriceren van de antraciet betonplaat en het vervaardigen van de Azobe houtconstructie. Het resultaat mag er zijn!

Afschotlagen Leidsche Rijn

In samenwerking met Loos Betonvloeren Obdam hebben we voor nieuwbouwproject Leidsche Rijn circa 4500 m2 afschot lagen gecreëerd, bedoeld voor de waterafvoer van de toekomstige wandelpromenades in het winkelgebied.

Hellingbaan Schiphol

In opdracht van VolkerWessels hebben we een hellingbaan gemaakt in lounge 1 van Schiphol. Reizigers treffen deze aan na de douane-controle in vertrekhal 1. De hellingbaan is bedoeld om via de lounge bij de gates te komen.