Plaats in deze categorie alle projecten.

Betonvloer bij A.N. Boekel

A.N. Boekel is een handelsonderneming in het centrum van het Noord-Hollands tuinbouwgebied en gespecialiseerd in de import en export van onder meer uien, aardappelen en vollegrondsgroenten.  Het bedrijf is nu nog gevestigd in Waarland, maar verhuist binnenkort naar bedrijvenpark Breekland in Broek op Langedijk. Voor de nieuwbouw van de groenteopslag en groenteverwerking daar hebben we inmiddels 750 m1 fundering, 12 docks en 2400 m2 laadkuil gerealiseerd. De opdracht is in samenwerking met Loos Betonvloeren.

Putten in een natte kuip

In opdracht van BAM hebben we afgelopen jaar twee putten voor het rioolstelsel geleverd. Onlangs zijn we hier opnieuw aan de slag gegaan. Mensen van Anton Bouw & Betontechniek hebben de putten in een natte Kuip op vijf meter diepte geplaatst. Daar kwam het nodige improvisatievermogen aan te pas. Toch konden we spreken van een geslaagde opdracht.

Verlengen slagboomeiland

Kleine klussen zijn zeker niet minder interessant. Bij een kantorenpark op Schiphol hebben we onlangs een slagboomeiland verlengd. Dat was nodig, omdat op deze plek een ander toegangssysteem komt.

 

Airside radkeerders

In opdracht van Heijmans hebben we op drie verschillende locaties op Schiphol airside radkeerders geplaatst. Dit zijn een soort barrières om te voorkomen dat een vliegtuig bij een noodsituatie niet van het tunneldek valt. De werkzaamheden zijn door ons grotendeels in het nachtelijke uren van het weekend uitgevoerd, om de overlast voor het vliegverkeer zo beperkt mogelijk te houden.

 

Nucleaire detectiepoorten

Schiphol veiliger maken. Dat is het idee achter deze opdracht van bouwbedrijf Heijmans. Hier zijn we bezig met de poerfundaties voor nucleaire detectiepoorten. Op alle toeritten van de vrachtafhandelaars op de luchthaven worden deze poorten geplaatst. Op die manier kan de lading nog sneller gecontroleerd worden op eventuele nucleaire inhoud.

Tankplaat op Schiphol

In opdracht van BAM Infra Energie & Water hebben we op Schiphol Airside een betonplaat gemaakt. Hier komen tanks te staan waarin vloeistoffen worden opgeslagen.

Watertankfundatie in Amsterdam

Op het industriecomplex van Albemarle in Amsterdam hebben we een watertankfundatie van waterbedrijf Evides gemaakt. Bijzonder aan het project is de buitenrand. Die heeft de achtkantige fundatie vlakheidsklasse 1 en gaat daarna over in een bolling.

Prefab kelder

Anton Bouw- & Betontechniek is ook regelmatig actief in de woningbouw. In opdracht van aannemingsmaatschappij Van der Worp hebben we een prefab kelder, de fundering en vloeren gemaakt. Anton Constructiewerken neemt de stalen luifel voor z’n rekening.

Sportcomplex De Vaart

In samenwerking met Loos Betonvloeren en in opdracht van bouwbedrijf Bolten hebben we de betonvloer gemaakt van Sportcomplex De Vaart in Alkmaar.

Biodiesel Amsterdam

Biodiesel Amsterdam produceert tweede generatie biodiesel van gerecycled organisch afval. Deze milieuvriendelijke brandstof vormt een van de meest veelbelovende alternatieven voor de transportsector. Hier werken wij aan het verbeteren van het maakproces naar biodiesel door middel van een betonfundatie in een filtergebouw.