Bedrijfspand voor Banket Partners Agriport A7

In opdracht van Banket Partners in Middenmeer bundelen de Anton Groep werkmaatschappijen opnieuw hun krachten. Onder leiding van Hoogendijk Bouw bouwen Anton Bouw & Betontechniek, Anton Staalbouw en Kok Infra samen aan de nieuwbouw van het bedrijfspand voor Banket Partners. Het bedrijfspand wordt gerealiseerd op de Agriport A7 in Middenmeer. Het nieuwbouw bedrijfspand is naar een ontwerp van Nieuweboer Architecten uit Zwaagdijk.

De bouw gaat november 2021 van start en zal naar verwachting medio augustus 2022 opgeleverd worden.

Werkzaamheden

Het nieuwe bedrijfspand voor Banket Partners in Middenmeer bestaat uit:

  • Twee vriescellen (elk 800 m2)
  • Opslag op de begane grond en eerste etage (totaal 1.380 m2)
  • Expeditie van 400 m2
  • Kantoor en toiletruimte
  • Laadkuil van 400 m2 met 3 docks

Over Agriport A7

Agriport A7 is een werklocatie voor grootschalige glastuinbouw, agribusiness, logistiek en datacenters. Het terrein ligt langs de A7 bij Middenmeer, op 30 autominuten vanaf Amsterdam.

De bedrijven kiezen Agriport A7 als vestiging locatie omdat ze gebruik kunnen maken van dezelfde infrastructuur in het gebied en ze reststromen kunnen delen met de bedrijven in de omgeving. Zo is het hele gebied bij de start van de ontwikkeling voorzien van een glasvezelnetwerk, een eigen energienetwerk met transformatorstation, een warmtenet en een Duurzaam Veilig wegennet met vrij liggend fietspad.