Vervanging dakbedekking perron 3 Amersfoort Centraal

In opdracht van ProRail vervangt Anton Rail & Infra de dakbedekking van de perronkap van perron 3 op station Amersfoort Centraal. De bestaande PVC dakbedekking is aan het einde van zijn levensduur en dient vervangen te worden.

Werkzaamheden

Deze werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bestaande pvc dakbedekking, herstellen dakbeschot ter plaatse van rotte plekken, het conserveren van de stalen dakgoot, inspecteren hemelwaterafvoeren en aanbrengen EPDM dakbedekking op het dakbeschot en in dakgoot.

Samenwerking Anton Groep werkmaatschappijen

Om de werkzaamheden op de perronkap veilig uit te kunnen voeren heeft Harder Constructie & Adviesbureau een door Anton Rail & Infra ontworpen tijdelijke randbeveiliging constructief doorgerekend. De tijdelijke randbeveiliging is door Anton Industrial Services, over een lengte van 420 meter, gemonteerd op de dakgoot tijdens een aantal nachtelijke buitendienststellingen.

Door het plaatsen van de tijdelijke randbeveiliging kunnen de werkzaamheden overdag uitgevoerd worden. Na het uitvoeren van deze werkzaamheden kan de perronkap er weer jaren tegenaan.