Rail & Infra

Over ons

Waar Anton Rail & Infra voor staat:

  • Anton Rail & Infra heeft de ambitie om niet de grootste, maar de beste te zijn.”

Dit doen wij vanuit een relatief kleine en slagvaardige organisatie, waarbij gedreven medewerkers op een laagdrempelige wijze samenwerken, elkaar in hun kracht zetten en continue het bedrijf, zichzelf en elkaar willen verbeteren.

  • Het “Anton Rail & Infra DNA” als motor achter het succes.

Het menselijk kapitaal is het grootste kapitaal van Anton Rail & Infra. Dit menselijk kapitaal brengt de unieke sfeer met zich mee, wat voelbaar is vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt. Wij noemen het ook wel ons “DNA.” Wij zijn ervan overtuigd dat ons DNA de motor is achter ons succes. Wij kunnen de beste zijn door de mensen die bij ons werken.

Wat Anton Rail & Infra doet

Anton Rail & Infra haar kracht ligt bij het succesvol uitvoeren van kleine en grote integrale projecten, waar meerdere divisies en stakeholders samenkomen. Deze projecten bevinden zich op en rondom het spoor, in opdracht van grote namen zoals ProRail en NS.

De projecten worden vanaf de engineering tot en met de uitvoering door ons uitgevoerd, op verschillende unieke locaties door het gehele land. Denk aan het renoveren van de monumentale perronkappen, waarbij het ontwerp van (detail)oplossingen voor de renovatie van de perronkappen in samenwerking met de klant tot stand komt. Het bouw- en werktuigbouwkundige aspect komt kijken bij zowel de demontage als de montage van de perronkappen en de civieltechnische kennis gebruikt wordt voor aspecten als funderingspalen en kabels en leidingwerk in de grond.

  • Advies & Ontwerp

Het succesvol uitvoeren van Design & Construct-projecten, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het ontwerp tot en met de uitvoering.

  • Onderhoud, Renovatie & Nieuwbouw van bouwkundige objecten

Het onderhouden van relaishuizen tot het renoveren van monumentale perronkappen en stationsgebouwen.

  • Onderhoud, Renovatie & Nieuwbouw van civieltechnische objecten

Het aanbrengen van hellingbanen op stations, het aanleggen van looppaden op emplacementen en vernieuwen van waterinstallaties.

  • Onderhoud, Renovatie & Nieuwbouw van installatietechnische objecten

Het vervangen van vluchtdeuren en ventilatoren in spoortunnels tot het plaatsen en vervangen van liften en roltrappen op stations.

Waar Anton Rail & Infra naar toe wilt

Anton Rail & Infra heeft de ambitie om “niet de grootste, maar de beste te zijn” en wil dit in de aankomende jaren, met de kernwaarden van de Anton Groep  als uitgangspunt, verder uitbouwen. Wij geloven dat wij de beste kunnen zijn door ons bedrijf zo inspirerend en dynamisch mogelijk in te richten en samenwerking en ondernemerschap ten aller tijden te stimuleren. Zo kunnen wij zowel het beste in onze mensen naar boven halen, als de beste totaaloplossing leveren aan onze klanten.

De Anton Groep

Anton Rail & Infra is onderdeel van de Anton Groep, waaronder meerdere werkmaatschappijen vallen, allemaal met hun eigen tak van sport in de bouw. Dit betekent dat we alle specialismen binnen handbereik hebben. We kijken echter vooral naar uw wensen als opdrachtgever. Uw resultaat is leidend. U mag vertrouwen op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs, een soepel bouwtraject en een resultaat dat staat als een huis.

WKA informatie

Contactgegevens

Tocht 9
1713 GP Obdam

Telefoon
0226 454 090

E-mailadres
info-ari@antongroep.nl

IBAN NL77 RABO 0150476515
BIC RABONL2U
KvK 54832373
BTW NL 8514.57.368.B01