Nieuwe aandeelhouders

19 januari 2024

Wat een start van 2024!

De afgelopen week is Anton Groep twee aandeelhouders rijker geworden: Tom Bakker (Hoogendijk Bouw) en Maud Immink (Anton Rail & Infra). Het zijn voor de Anton Groep allebei bekende gezichten, en we zijn erg trots dat deze jonge, ambitieuze professionals nu officieel aandeelhouder zijn.

Tom Bakker is anderhalf jaar geleden aangetrokken als bedrijfsleider van Hogendijk Bouw. Hij houdt van de charme van een klein bouwbedrijf. Doordat Hoogendijk Bouw onderdeel uitmaakt van een groep kan hij grote projecten aannemen, maar ook de aannemer ‘op de hoek’ zijn. Tom is erg trots op zijn team en wil in 2024 nog meer uitbreiden: ze zijn met hele mooie projecten bezig!

Maud is ooit als stagiare bij de Anton Groep gestart en uiteindelijk via verschillende functies doorgegroeid tot directeur-aandeelhouder bij Anton Rail & Infra. Ze is enorm trots op het bedrijf, op het team en op de enorme toffe projecten die ze hebben gerealiseerd.  En Anton Groep is trots op haar! Maud is niet alleen de eerste vrouwelijke aandeelhouder bij de Anton Groep, maar onder haar leiderschap is Rail & Infra uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Zo staat het bedrijf momenteel op de nummer 1 positie van de prestatiemeting van hun grootste klant ProRail. Ook voor 2024 zijn er alweer uitdagende projecten aangenomen. Genoeg plannen!

Nieuwe aandeelhouders