Vervangen cycloon bunkers Velsen-Noord

Voor een vaste opdrachtgever heeft Anton Industrial Services in een complexe technische installatie, 2 cycloon bunkers in Velsen-Noord vervangen. De uitdaging van het project zat hem in de kleine ruimte die rondom de cycloon bunkers beschikbaar was. Hierdoor was het niet mogelijk om standaard materieel in te zetten en was een andere aanpak nodig. Uiteindelijk om tot het gewenste resultaat te komen, heeft Anton Industrial Services eerst een tijdelijk hulpframe geëngineerd en gefabriceerd. Hierdoor was het vervangen van de cycloon bunkers op een veilige manier mogelijk.

Vervangen van de cycloon bunkers

Nadat de specialisten van Anton Industrial Services de oude cycloon bunkers hadden verwijderd, konden deze uit het pand worden gehesen. Aansluitend was het mogelijk de nieuwe cycloon bunkers naar binnen te hijsen. De cycloon bunkers zijn door middel van het hulpframe op de juiste plaats aangebracht.

Een geslaagd project

Het vervangen van de cycloon bunkers in Velsen-Noord zijn ruim binnen de beschikbare tijd opgeleverd. Waardoor Anton Industrial Service wederom succesvol een project heeft afgeleverd aan een tevreden opdrachtgever.