Projecten

Uitbreiding en nieuwe laaddocks

14 februari 2019

Door gewijzigd gebruik en een efficiëntere routing diende er aan de achterzijde van een logistiek centrum een laadkuil voorzien van 3 docks gemaakt te worden. De inkomende goederen kunnen daarmee de logische routing door de verwerkingslijnen volgen. Toen we bezig waren, hebben we gelijk de voorkant ook even meegepakt. We hebben bestaande stelconplaten vervangen voor een mooie betonvloer en direct een uitbreiding van 2 docks gerealiseerd. We hebben het volledige design en construct verzorgd inclusief de benodigde omgevingsvergunningen geregeld.

Anton Groep

Opdrachtgever
-

Realisatie
Anton Groep

Start project
November 2018

Projectduur
12 weken

Meer informatie
Voor meer informatie over dit project of over de diensten van Anton Groep, kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon
Sjors Beemsterboer

E-mailadres
s.beemsterboer@antongroep.nl