14 transportbanden voor recyclingfabriek

Voor een plastic recyclingfabriek heeft Anton Industrial Services de transportbanden voor de gehele voorsortering geleverd. In totaal zijn dit 14 transportbanden in verschillende configuraties met een totale lengte van 137 meter.

Transportbanden voor scheiden afval

Hierbij zijn vlakke glijband-, rollenband- en knikband-transporteurs toegepast. Uiteindelijk wordt het plastic afval in deze fabriek door middel van innovatieve technieken gescheiden in verschillende soorten plastic, waarna deze als nieuwe, pure grondstoffen kunnen worden ingezet.

Korte levertijd

Eén van de gunningsfactoren was de levertijd. Binnen een kort tijdsbestek heeft Anton Industrial Services de transportbanden, bandondersteuningen en overgangstrechters gefabriceerd en gemonteerd.

Het volledige ontwerp is door onze vakkundige engineers uitgevoerd. In het ontwerp is sterk rekening gehouden met de bereikbaarheid van alle onderdelen, zodat deze makkelijk en snel kunnen worden vervangen indien noodzakelijk. Alle onderdelen bestaan uit hoogwaardige componenten om hoge standtijden en een lange levensduur te garanderen.

De monteurs van Anton Industrial Services hebben de montage van alle componenten en inbedrijfstelling op locatie verzorgd. Waarna de installatie naar volle tevredenheid van de opdrachtgever is opgeleverd.