Nieuwe stortbunker bij afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam

Anton Industrial Services heeft een volledig nieuwe stortbunker gerealiseerd voor de sorteerinstallatie van een groot afvalverwerkingsbedrijf in Amsterdam. Het aangeleverde huishoudelijk en bedrijfsafval wordt door de verwerker gesorteerd tot (her)bruikbare grondstoffen. De bestaande stortbunker was verouderd en aan vervanging toe.

Geschikt voor de klus

Anton Industrial Service heeft een volledig nieuwe bunker ontworpen. En daarbij een plan uitgewerkt waarbij het vervangen van de bunker in een zeer korte tijd gerealiseerd kon worden. Een totaal nieuw ontwerp en de zeer korte benodigde fabriekstilstand deed de verwerker kiezen voor Anton Indutrial Services als de meest geschikte aannemer. Binnen 5 werkdagen is dit werk op locatie gerealiseerd met een fantastisch resultaat!

Samenwerking

Dit project is uitgevoerd in samenwerking met aantal zuster bedrijven binnen de Anton Groep, zoals Anton Constructiewerken en Harder Constructie- & Adviesbureau. Een zeer geslaagd project met als resultaat een enorm tevreden klant met een mooie nieuwe bunker!