Industrial Services

Over ons

De experts van Anton Industrial Services hebben jarenlange ervaring in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties op industriële complexen zoals op betoncentrales, staalfabrieken, bulktransport en (petro)chemische fabrieksterreinen. Revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties, uitbreiden en vernieuwen van bestaand leidingwerk en het modificeren van installaties is waar we tot ons recht komen.

Daarnaast hebben we de kennis en kunde in huis in zowel bovengrondse als ondergrondse piping, het verzorgen van hoogwaardige laswerkzaamheden, drukvaten, pomp- en filterinstallaties en het inspecteren en schoonmaken van leidingen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die de veiligheid en het duurzaam werken hoog in het vaandel hebben.

Onze diensten

Revisie- en onderhoudswerkzaamheden
Aan technische installaties

Aanpassingen op locatie
Constructiewerken, piping, (hoogwaardige) laswerkzaamheden

Installaties
Drukvaten, pomp- en filterinstallaties

Skidbouw
Zowel tanks, als pompen en leidingen

Leveren van complete installaties
Van ontwerp tot turnkey oplevering

De Anton Groep

Anton Industrial Services is onderdeel van de Anton Groep, waaronder meerdere werkmaatschappijen vallen, allemaal met hun eigen tak van sport in de bouw. Dit betekent dat we alle specialismen binnen handbereik hebben. We kijken echter vooral naar uw wensen als opdrachtgever. Uw resultaat is leidend. U mag vertrouwen op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs, een soepel bouwtraject en een resultaat dat staat als een huis.

WKA informatie

Contactgegevens

Meiland 1
1713 GJ Obdam

Telefoon
0226 216 007

E-mailadres
info-ais@antongroep.nl

IBAN NL94RABO 0309398681
BIC RABONL2U
KvK 65610105
BTW NL 8561.84.883.B01