Actie Wielertenue Anton Groep

Wij hebben weer een geweldige wielerkledingactie. Voor slechts 49 euro kun je een hoogwaardig wielertenue kopen, die geschikt is voor zowel beginners als doorgewinterde wielrenners. Deze lage prijs is mogelijk doordat de Anton Groep een deel sponsort.

Het wielertenue bestaat uit een shirt met korte mouwen en een korte broek. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen, om jou het ultieme comfort en optimale prestaties te bieden. Met deze kleding zul je niet alleen opvallen in het peloton, maar ook genieten van elke kilometer die je aflegt.

En als extraatje mag je in je nieuwe wielertenue gratis mee doen aan de Anton Wielerride. Deze tocht van 75 km wordt begin juli georganiseerd. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie: Facebook en Instagram.

Wacht niet langer en profiteer van deze unieke kans om je wieleroutfit compleet te maken. Bestel nu onze topkwaliteit wielerkleding voor slechts 49 euro en start jouw volgende wielertocht in stijl.

Hoe werkt het?

Het wielertenue kun je kopen door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt daarna per e-mail een bevestiging. Met deze bevestiging kun je naar Sportswearhouse in Zuid-Scharwoude. In de winkel kun je het wielertenue passen en vervolgens bestellen en betalen.

De actie is voorbij. Het is nog wel mogelijk om het wielertenue te bestellen tegen het normale tarief. Neem daarvoor contact op met Sportswearhouse.

Voorwaarden

  • De aanbieding is een tenue: korte broek en een shirt met korte mouwen. Deze zijn alleen als set verkrijgbaar en niet los. Prijs van het wielertenue is € 49,00 inclusief btw.
  • De aanbieding is voor iedereen die interesse heeft.
  • Passen en bestellen bij Sportswearhouse.
  • Windbreaker en andere items zijn los verkrijgbaar in dezelfde stijl. Hierop zit geen sponsorbijdrage van Anton Groep. Artikelen worden direct bij Sportswearhouse afgerekend.
  • Maatwerkopties (bijv. lange mouwen, lange broek, andere zeem, etc.) zijn voor eigen rekening en worden direct afgerekend bij Sportswearhouse.
  • De aanbieding is geldig tot en met zaterdag 13 mei 2023. Hierna vervalt de sponsorbijdrage van de Anton Groep en kost het tenue € 132,00 incl. btw.
  • Bestellingen worden alleen geaccepteerd als de geïnteresseerden persoonlijk via deze website en vervolgens Sportswearhouse hun bestelling doen.
  • Levertijd van het wielertenue zal naar verwachting rond eind juni zijn.

Anton Wielerride

Heb jij zo’n mooi Anton wielertenue aangeschaft? Dan mag je in dit wielertenue gratis deelnemen aan de Anton Wielerride. Deze tocht van 75 km wordt gereden in een groep en zal plaatsvinden begin juli. Hapjes en drankjes onderweg en na afloop zijn inbegrepen. Binnenkort meer informatie via onze social media-kanalen.