Hoogendijk Bouw gaat samenwerking Atlanta staalframebouw aan

4 maart 2021

Hoogendijk Bouw, onderdeel van de Anton Groep in Obdam, is de samenwerking aangegaan met Atlanta Moderne-Bouw-Systemen uit Klazienaveen voor de realisatie van staalframe woningen en bedrijfspanden. Om klanten aanvullend maatwerk te kunnen bieden, heeft Hoogendijk Bouw ook Breddels Architecten uit Heerhugowaard betrokken bij de samenwerking. 

Voor iedereen die plannen heeft om een vrijstaande, unieke woning te laten bouwen in Noord-Holland biedt Hoogendijk Bouw naast de bestaande bouwmogelijkheden nu ook de mogelijkheid om door middel van staalframebouw te bouwen. Staalframebouw is dé manier om duurzaam, snel en betaalbaar een droomwoning te realiseren.

Van oost naar west
Atlanta is een gerenommeerde ontwikkelaar van moderne bouwsystemen op het gebied van staalframebouw en voornamelijk actief in het oosten van Nederland. Met hun kennis en ervaring nemen ze klanten en opdrachtgevers graag mee in de mogelijkheden van staalframebouw. Is er een keuze gemaakt op een staalframebouw woning, maar zijn er specifieke maatwerk woonwensen? Dan kan het ontwerp bijgeschaafd worden door Atlanta.

Nieuw uniek object bouwen?
Is er een specifieke woonwens om een uniek woonobject te realiseren met staalframebouw? Dan wordt de expertise van Breddels Architecten ingeschakeld voor een schetsontwerp tegen een vast tarief op basis van locatie en specifieke woonwensen.

Kostenraming
In beide gevallen maakt Hoogendijk Bouw een kostenraming van de complete woning met staalframebouw. Zodra de offerte akkoord is bevonden, wordt de vergunning uitgewerkt in samenspraak met de opdrachtgever en in gereedheid gebracht om de procedure in gang te zetten. De 3D engineering van de staalframebouw woning realiseert Atlanta. Zodra een definitief akkoord bereikt is vanuit alle betrokken partijen, kan de realisatie van de woning starten. Hoogendijk Bouw zal de complete woning van heiwerk tot de sleuteloverdracht van de klant overnemen, uiteraard is casco of casco+ ook mogelijk.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar https://www.atlanta-mbs.com/ of antongroep.nl/hoogendijkbouw/staalframebouw/.

Hoogendijk Bouw gaat samenwerking Atlanta staalframebouw aan