Anton Groep steunt sierteeltsector met FlowerBoostChallenge

8 april 2020

Toen wij werden uitgedaagd voor de FlowerBoostChallenge op Social Media was er geen twijfel mogelijk. Natuurlijk doen wij mee! Want hiermee steunen wij niet alleen de sierteeltsector die het op dit moment heel erg zwaar heeft, maar kunnen wij ook een positieve en vrolijke boost geven.

Wij waren het er snel over eens. De verpleeg- en verzorgingshuizen De Omring en de Wilgaerden, beide in Obdam gevestigd, krijgen ieder 100 boeketten van 50 tulpen aangeboden. Zowel de verpleging als de bewoners werden letterlijk overladen met de mooie bossen tulpen. De tulpen werden bezorgd door Kwekerij en broeierij Ted van der Gulik in Avenhorn.

Met dank aan het goede idee van Van der Ende Groep, dagen wij ook weer 3 bedrijven uit zodat zij het stokje weer kunnen doorgeven om de sierteelt een hart onder de riem te steken. Bekijk onze Facebook-pagina om te zien welke bedrijven wij hebben uitgedaagd.

Ted van der Gulik, bedankt voor de fijne samenwerking en hopelijk weten vele bedrijven in de regio jullie snel te vinden.

Namens alle collega’s van de Anton Groep, houd je aan de regels en let op jezelf en op elkaar!

Anton Groep steunt sierteeltsector met FlowerBoostChallenge