Onze diensten

Railinfra

Bekende namen als ProRail, Nederlandse Spoorwegen, Dienst Metro, GVB, RET en HTM weten Anton Rail & Infra inmiddels goed te vinden. We bedenken en leveren totaaloplossingen voor de uitdagingen waar deze bedrijven mee zitten, op en rond het spoor.

Van enginering tot en met de uitvoering, dankzij de brede kennis in diverse contractvormen is Anton Rail & Infra in staat om zeer diverse en uiteenlopende projecten aan te pakken. Denk hierbij aan het ontwerp, aanleg, reconstructie, beheer, onderhoud en revisie van civiele projecten zoals vaste en beweegbare bruggen, het aanpassen van tunnel technische installaties enzovoort. Onze vakmensen hebben kennis van alle aspecten van de railinfrastructuur. Ze werken doelgericht, duurzaam, veilig en milieubewust, dat blijkt ook uit onze certificaten.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel geprefabriceerde specials als betonconstructies op locatie. Nieuwbouw, renovaties, inspecties maar ook constructies, modificatie, beheer en onderhoud. We leveren niet alleen betonoplossingen, maar voeren ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.