Missie & visie Anton Groep

Missie

De Anton Groep is een jong, energiek en zeer vakbekwaam bedrijf dat bouwt aan de toekomst van Europa. Onze 11 werkmaatschappijen bieden innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en de luchthavens. Uitgangspunt daarbij is het bieden van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Een belofte die wij kunnen waarmaken door ondernemerschap, flexibiliteit, innovatiekracht en het werken met echte vakmensen. We bieden vakmanschap, waarin kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat. De certificeringen die wij de afgelopen jaren hebben behaald, zijn het bewijs dat we hieraan voldoen.

Visie

De Anton Groep wil de komende jaren haar sterke positie in de markt behouden en verder uitbreiden. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is onze open communicatie en het bieden van totaaloplossingen. Dit kunnen wij realiseren doordat de afzonderlijke bedrijfsonderdelen elkaar aanvullen en versterken. En door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden, spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we opdrachtgevers nog beter bedienen.

Wij zijn een totaal dienstverlener. Tijdens het hele proces – van advies tot oplevering – begeleiden wij de klant en regelen wij alles, uitgaande van de unieke situatie bij elke klant. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.