Gemeente Edam-Volendam

Verzorgingstehuis Nicolaashof is gesloopt en er is een nieuwbouwpand herrezen. Toen de bouw tegen zijn einde liep, is Anton Civiel & Infra gestart met de inrichting van het maaiveld. De planning had in eerste instantie nogal wat voeten in aarde. De aanbesteding had later plaatsgevonden dan geplant en de opening van het pand was al vrij snel. In samenspraak met de gemeente Edam-Volendam en de Zorgcirkel heeft Anton Civiel & Infra de planning en fasering zo weten aan te passen dat de geplande opening van het nieuwbouwpand gewoon door kon gaan en dat de eerste bewoners zonder al te veel hinder hun intrek konden nemen.

Naast de inrichting van het terrein van de Zorgcirkel is ook de openbare ruimte rondom het nieuwbouwpand aangepakt. De St. Nicolaashof en de  St. Dominicusstraat zijn voorzien van een hele nieuwe inrichting. Voor de gemeente was die een goed moment om ook het oude riool in de St. Antoniusstraat en de St. Gerardusstraat onderhanden te nemen, waarna ook deze straten zijn voorzien van een compleet nieuwe inrichting.

Voor Anton Civiel & Infra zat er ook nog een leuke nieuwe uitdaging in het werk, onderheid riool. Na een goede voorbereiding en duidelijke instructies naar de professionals kan Anton Civiel & Infra met trots terugkijken op dit rioleringswerk. Ze hebben het werk kwalitatief goed uitgevoerd en binnen de gestelde termijn.