Onze diensten

Bouw & Utiliteitsbouw

Inmeten, ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor nieuw- en verbouw, voor bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen en in de woningbouw. Dit is waar Anton Staalbouw sterk in is. Renoveren, uitbreiden, wijzigen maar ook het aanpassen van bestaande staalconstructies behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij denken met de klant mee en zijn creatief. Dit resulteert in efficiënt uitgevoerde ontwerpen en werkzaamheden.

Harder Constructie- & Adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met hoog opgeleide technische vakmensen. Wij werken in het topsegment van (gebouw)constructies. Vanuit een gedegen basis maken we constructieve berekeningen en tekeningen. Wij bieden overheden, architecten en aannemers oplossingen op maat en creatieve oplossingen waar nodig. Harder Constructie- & Adviesbureau is met haar expertise en ervaring een professionele partner voor al onze opdrachtgevers.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel geprefabriceerde specials als betonconstructies op locatie. Nieuwbouw, renovaties, inspecties maar ook constructies, modificatie, beheer en onderhoud verzorgen we. Naast betonoplossingen voeren we ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.

Anton Integrale Staalprojecten
Anton Integrale Staalprojecten werkt als (hoofd)aannemer aan grote projecten met staal in de hoofdrol. We verzorgen het totale projectmanagement van de ruwbouw, inclusief ontwerp, engineering, uitvoering en oplevering. Anton Integrale Staalprojecten heeft alle facetten van de bouw binnen handbereik. Eén vaste projectmanager houdt het overzicht, onderhoudt het contact met alle betrokkenen en waarborgt de kwaliteit.

Hoogendijk Bouw
Hoogendijk Bouw is een aannemer die mooie projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt bouwt. Het nieuw bouwen, aanbouwen en renoveren van een bedrijfshal, kantoorpand, schuur of woning nemen wij van A tot Z voor onze rekening. Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren. Denk hierbij aan het ontwerp van een gebouw, de constructieberekeningen, de procedures en vergunningen voor de bouw en de inrichting.