Onze diensten

Bouw & Utiliteitsbouw

Inmeten, ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor nieuw- en verbouw, voor bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen en in de woningbouw. Dit is waar Anton Staalbouw sterk in is. Renoveren, uitbreiden, wijzigen maar ook het aanpassen van bestaande staalconstructies behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij denken met de klant mee en zijn creatief. Dit resulteert in efficiënt uitgevoerde ontwerpen en werkzaamheden.

Anton Constructie- & Adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met hoog opgeleide technische vakmensen. Wij werken in het topsegment van (gebouw)constructies. Vanuit een gedegen basis maken we constructieve berekeningen en tekeningen. Wij bieden overheden, architecten en aannemers oplossingen op maat en creatieve oplossingen waar nodig. Anton Constructie- & Adviesbureau is met haar expertise en ervaring een professionele partner voor al onze opdrachtgevers.

Anton Bouw & Betontechniek is de specialist op het gebied van betonconstructies, zowel geprefabriceerde specials als betonconstructies op locatie. Nieuwbouw, renovaties, inspecties maar ook constructies, modificatie, beheer en onderhoud verzorgen we. Naast betonoplossingen voeren we ook reparaties uit. Daarnaast verzorgen we het design en construct van kleinschalige kunstwerken.