Team Anton

3 juni 2024

Onze cultuur is een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. Wat ooit begon als een constructiebedrijf in Obdam, is uitgegroeid tot een prachtige groep bestaande uit meerdere bedrijven, vooral actief in de bouw. Elk bedrijf met een eigen cultuur en gepassioneerde collega’s met kennis en een hart voor de zaak.
Om onze doelen te behalen, moeten wij ons steeds op een verantwoordelijke, veilige en professionele manier gedragen. Het is daarom van groot belang dat iedereen binnen ons bedrijf begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Onze kernwaarden helpen ons een positieve en succesvolle organisatie te creëren. Natuurlijk zijn we niet perfect en dat weten we. Maar we zullen iedere dag streven naar verbetering en leren van onze ervaringen.
We zullen verantwoordelijkheid nemen voor onze acties, ons inzetten voor groei, samenwerken met respect en vertrouwen, en altijd prioriteit geven
aan veiligheid.
Daarnaast zullen we werken aan het bevorderen van een goede werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Samen bouwen we aan een organisatie waar we trots op kunnen zijn en waarin we met plezier werken.

Team Anton