Geslaagde open dag Anton Groep

11 oktober 2017

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan, hield de Anton Groep zaterdag 7 oktober 2017 een open dag. Tevreden kijken wij terug op een zeer geslaagde dag. Ondanks het regenachtige weer, was er aan belangstelling totaal geen gebrek. Familie, vrienden, klanten, zakenrelaties maar ook geïnteresseerden die posters zagen hangen van de open dag bij diverse winkels in Obdam en op meerdere middelbare en hogescholen in Noord-Holland, hadden de weg naar Anton snel gevonden. Een enorme betonpomp met daaraan een grote vlag van Anton stond aan het begin van het industrieterrein opgesteld. Iets verder zagen bezoekers twee enorme telekranen staan en daarachter nog een kraan met daarin hangend een werkbus van de Anton Groep.

 

Alle activiteiten druk bezocht

De bezoekers konden deelnemen aan verschillende activiteiten gedurende de dag, zoals 40 meter omhoog gelift worden in een bak van een hoogwerker bij Anton Constructiewerken. Men kon deelnemen aan een virtuele rondleiding bij Anton Constructie- & Adviesbureau en een kijkje nemen bij de presentatie van nieuwe projecten van Anton Industrial Services. Bezoekers werden rondgeleid door de werkplaats en luisterden aandachtig naar de uitleg over de werking van de onlangs aangeschafte systeembekisting van Anton Bouw & Betontechniek en er was veel belangstelling voor de nieuwe kantbank en snijmachine van Anton Constructiewerken. De metaalplaatjes van Mickey Mouse en de flesopeners die als voorbeeld tijdens de dag werden uitgesneden met de snijmachine, konden direct meegenomen worden als souvenir.

 

 

 

Op het terrein van Anton Rail & Infra liep het storm met vragen over het stuk neergelegde spoor met bijbehorende  krol (kraan op lorries).

 

 

Anton Air Support, de expert op het gebied van inspectie en onderhoud van passenger boarding bridges, vertelde over het nieuwe aankomende project in Brussel en bij Anton Staalbouw kon men het indrukwekkende vakwerkspant van 12 meter lang en 4 ton zwaar bestemd voor Hudsons Bay in Amstelveen bekijken.

 

De organisatie liet gedurende de dag een treintje rijden om de bezoekers van de ene locatie van Anton naar de andere te brengen en er waren diverse foodtrucks aanwezig waar men biologische friet, broodje warme beenham en broodje kipsate kon nuttigen. De kinderen konden zich vermaken op de diverse springkussens bij de verschillende locaties.

Winnaar prijsvraag

In de werkplaats van Anton Constructiewerken konden bezoekers meedoen met een prijsvraag: Hoeveel kilo staal hangt er aan de bovenloopkraan. Wij hebben het staal gewogen en het bedroeg 2217 kilo. De winnaar is Bart Boerdijk/J. Stuijt,  zij zaten er slechts 12 kilo naast! Van harte gefeliciteerd. U heeft 2 kaarten voor AZ gewonnen. Deze worden zsm bij u bezorgd.

Wij willen alle bezoekers en meerdere sollicitanten bedanken voor hun getoonde interesse in de Anton Groep. Wij bedanken onze relaties die materiaal hebben uitgeleend om deze dag tot een groot succes te maken.

 

Geslaagde open dag Anton Groep