Terugblik Anton Groep 2018

17 december 2018

Het einde van het jaar nadert. Hét moment om terug te kijken op wat we allemaal gepresteerd hebben en hoe we als bedrijf gegroeid zijn. De directie van de Anton Groep kijkt met een hele tevreden blik terug op het jaar 2018. Een zeer bewogen jaar waarin we diverse bedrijven hebben overgenomen en waarbij de integratie van deze bedrijven in de Anton Groep centraal stond.

We hebben dit jaar ook opnieuw een record behaald in het realiseren van zowel kleine regionale als grote spraakmakende projecten. En ook in Europa waren we lekker aanwezig. Anton Air Support heeft bijvoorbeeld diverse passagiersbruggen in Noorwegen geïnstalleerd en ze zijn momenteel bezig met het upgraden van twee verouderde passagiersbruggen in Leads. Anton Industrial Services heeft dit jaar diverse betontorens gebouwd voor windmolenparken in Duitsland en Anton Constructiewerken is dit jaar gestart met een groot onderhoudscontract op Tata Steel. Ook hebben we tientallen aanbestedingen gewonnen, waardoor we voor onder andere ProRail en Tata Steel  mooie projecten mochten uitvoeren. We zijn als bedrijf verdubbeld in mankracht naar ruim 200 vakspecialisten en daar zijn we erg trots op.

Het jaar 2019 staat in het teken van het waarborgen van de continuïteit van de Anton Groep als geheel. Diverse kleine en grote projecten voor volgend jaar zijn reeds ingepland. We houden je uiteraard op de hoogte via onze websites en via LinkedIn over de voortgang hiervan.

Namens de Anton Groep en alle medewerkers wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en succesvol nieuwjaar! Wij zijn tussen maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari 2019 minder goed bereikbaar, maar vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij allemaal weer voor u klaar.

Terugblik Anton Groep 2018